Informatiebijeenkomst Rabo Verenigingsondersteuning

Informatiebijeenkomst Rabo Verenigingsondersteuning

Elke vereniging heeft doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. En daarom gaan wij van start met Rabo Verenigingsondersteuning.

Wat is Rabo Verenigingsondersteuning

Verenigingsondersteuning wordt onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid. Samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA gaan wij aan de slag om verenigingen sterker te maken. Verenigingen kunnen deelnemen aan workshop en/of masterclasses. Of 1-op1 begeleiding krijgen van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Informatiebijeenkomst dinsdag 3 maart

We nodigen jouw vereniging - groot of klein! - van harte uit voor de ‘Inspiratieavond Sport & Cultuur’ op dinsdag 3 maart. Tijdens deze avond laten we zien wat dit mooie programma te bieden heeft. En bekijken we samen wat de behoefte van jouw vereniging is.

Programma

De bijeenkomst begint om 18.00 uur met een lichte maaltijd. Daarna krijg je informatie over het nieuwe sponsorbeleid en gaan we met elkaar in gesprek over waar de Rabobank jouw vereniging bij kan helpen. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. De verwachte eindtijd is 21.30 uur.

Meld je aan!

Ben je benieuwd naar wat verenigingsondersteuning voor jouw club kan betekenen? Kom dan zeker langs. Aanmelden is mogelijk tot dinsdag 25 februari. Stuur een mail naar communicatie.lnwf@rabobank.nl. Max. 2 personen per club.

Leeuwarden, 13-2-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn