Lokale ondernemers: doe je voordeel met GreenHome

GreenHome

Bij de Rabobank nemen Financieel Adviseurs het verduurzamen van de woning mee in gesprekken met de klant. Een belangrijk onderwerp is het online platform GreenHome. Huizenbezitters kunnen zich op dit platform oriënteren op energiebesparende maatregelen en ondernemers vinden voor de uitvoering hiervan. Hierdoor ontstaat een samenwerking tussen Rabobank, GreenHome en lokale vakspecialisten. Door de handen ineen te slaan kunnen wij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt in onze regio.

De voordelen van een duurzame woning

Een lagere energierekening, meer comfort en een woning die in waarde stijgt. Een duurzame woning biedt veel voordelen. Maar de huizenbezitter ervaart de weg naar zonnepanelen en extra isolatie vaak als lang en ingewikkeld. Rabobank is daarom een samenwerking gestart met GreenHome. Zij vergemakkelijken het proces, geven inzicht in waarmee te starten en helpen bij het vinden van een lokale vakspecialist voor uitvoering van de klus.

Meer werk in minder tijd

Voor veel ondernemers zijn het drukke tijden door een schaarste aan personeel. Daarom benadert de Rabobank hen met informatie over de samenwerking met GreenHome en de voordelen die het ondernemers biedt: meer werk in minder tijd. Zo oriënteren huizenbezitters zich gemakkelijk via GreenHome op de beste energiebesparende maatregelen. Voortaan vragen ze al goed georiënteerd en eenvoudig een offerte op bij lokale vakspecialisten, die op kwaliteit en uitvoering van de werkzaamheden zijn gerangschikt.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw woning? Doe hieronder de gratis HuisScan en zie direct wat u kunt besparen. Wilt u zich aanmelden als duurzaam vakspecialist? Klik hier (linken naar https://greenhome.nl/voor-bedrijven) of neem contact op met (088) 525 41 00 (lokaal tarief) of uw accountmanager bij de Rabobank.

Doe de gratis huisscan

Leeuwarden, 8-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn