Rabo WoonCafé 0518

Oscar en Rikus

Op donderdagavond 13 september organiseren wij Rabo WoonCafé 0518. Heb je woonvragen? Loop dan vrijblijvend binnen bij MFC Ons Huis in Sint Annaparochie aan de Beuckelaerstraat 2. Je bent van harte welkom tussen 18.30 en 20.30 uur.

Voor iedereen dus ook voor ondernemers

Onze financieel adviseurs geven je deze avond inzicht in bijvoorbeeld je maandelijkse woonlasten en laten zien hoe je je online oriënteert met het Rabo Hypotheekdossier. Als je een recente salarisstrook meeneemt dan berekenen wij binnen 15 minuten wat je maximaal kunt lenen. Ben je ondernemer? Neem dan je jaarcijfers en IB aangifte mee. Zo weet je meteen of jouw droomhuis haalbaar is.

Makelaar, Notaris en Zon voor Friesland zijn ook aanwezig

Tijdens Rabo WoonCafé 0518 staat ook Makelaardij en Bouwkundig Adviesburo Boskma voor je klaar om je meer te vertellen over het woningaanbod in Het Bildt, taxaties, aan- en verkoopbegeleiding. De Vries & Feenstra notariaat beantwoordt vragen als: Wat moet ik regelen als ik een huis koop met mijn partner? Wat gebeurt er precies bij de overdracht van een huis? En met welke juridische aspecten krijg je te maken bij het kopen van een woning? En, van Zon voor Friesland krijg je meer informatie over zonnepanelen.

Wij informeren je graag

Of je nu groter of kleiner wilt gaan wonen. Je voor het eerst een woning koopt, gaat voor een verbouwing of liever toch voor een nieuwbouwwoning. Kom langs voor een avond vol informatie en inspiratie.

Graag tot ziens bij Rabo WoonCafé 0518!

Oscar Bathoorn en Rikus Bruinsma
Financieel Adviseurs
Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland

Sint Annaparochie, 3-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn