Start stemperiode Rabobank Clubkas Campagne

RCC stemperiode start

Van woensdag 28 maart tot en met vrijdag 6 april kan er weer gestemd worden op de ruim 200 clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Een spannende tijd voor alle deelnemers. 

Leden bepalen bijdrage

Bij alle 16.500 leden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland valt vanaf vrijdag 23 maart een stemkaart in de brievenbus. Op deze kaart staat een persoonlijke code die toegang geeft tot de website waarop alle clubs staan met daarbij hun bestedingsdoel. Elk lid ontvangt vijf stemmen om uit te brengen. Er zijn dus aardig wat stemmen te verdelen! Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage voor de club. Let op: de website is live vanaf woensdag 28 maart.

Meteen naar de stempagina

Waarde van een stem

De waarde van een stem wordt achteraf bepaald op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Bekendmaking uitslag

Nieuw dit jaar is dat de uitslag bekend wordt gemaakt op vier plaatsen in het werkgebied. Er wordt een roadshow georganiseerd op onderstaande datums en tijden. Noteer deze alvast. 

  • Sint Annaparochie: vrijdag 13 april om 19.30 uur. Locatie: Van Harenstraat;
  • Harlingen: zaterdag 14 april om 10.30 uur. Locatie: Grote Bredeplaats/Voorstraat;
  • Franeker: zaterdag 14 april om 13.00 uur. Locatie: Voorstraat;
  • Leeuwarden: zaterdag 14 april om 15.30 uur. Locatie: Lange Pijp/De Waag.

Informatie

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne staat op onze website bij 'Sponsoring en donaties'. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, via communicatie.lnwf@rabobank.nl. 

Leeuwarden, 26-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn