Startersdag Leeuwarden: 13 juni

Startersdag

Samen met Gemeente Leeuwarden en Interpolis organiseert de Rabobank op 13 juni vanaf 17.30 uur een gratis Startersdag in De Kanselarij in Leeuwarden. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf jonger dan drie jaar en succesvolle start-ups. 

Waarom een startersdag

70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na achttien maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. De Startersdag helpt, adviseert en inspireert ondernemers. Tijdens het event komen zij in contact komen met bedrijven, instanties en overheden uit verschillende branches en sectoren.

Wat is er te doen

Het is mogelijk workshops te volgen en er is voldoende gelegenheid om antwoord te krijgen op de meest uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld over het schrijven van een ondernemersplan, of welke verzekeringen er nodig zijn voor een bedrijf en niet onbelangrijk, hoe je financiën regelt. Ook zijn er stands waar informatie is te halen over social media, websites, marketing, sales en meer. 

Inschrijven

Via www.startersdagen.com/leeuwarden2018 kunnen geïnteresseerden zich gratis aanmelden.

Leeuwarden, 30-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn