Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 15.000 leden uit regio Noordwest-Friesland. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank. 

Mail uw tip of idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader online door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting op specialiteiten bij Bakkerij Schaafsma/De Korenbloem

Benieuwd naar het ‘beste’ suikerbrood van Fryslân en de beroemde hazelnootschuimtaart van Bakkerij Schaafsma/De Korenbloem? Leden betalen tot 1 november 2018 slechts € 3,50 voor een suikerbrood (normaal € 4,25) en € 9,95 voor de hazelnootschuimtaart (normaal € 12,20). Knip de coupon uit en lever deze in de winkel in Franeker of Sneek in.

Korting op specialiteiten bij Bakkerij Schaafsma/De Korenbloem

Gratis koffie bij bezoek Fries Landbouwmuseum

Kom naar het Fries Landbouwmuseum en duik onder in de historie van landbouw in Fryslân. Het museum biedt een interactief en volledig overzicht van het boerenleven door de jaren heen. Rabobankleden krijgen gratis koffie in het museumcafé bij inlevering van de coupon (voor 2 pers.) uit Dichterbij. Geldig tot 1 november 2018.

Gratis koffie bij bezoek Fries Landbouwmuseum

Kûnstinnige eerappels: tweede kaartje 50% korting

Van 12 oktober t/m 6 januari krijgen Rabobankleden het tweede kaartje met 50% korting wanneer zij een bezoek brengen aan Kûnstsinnige eerappels. Een aardappelexpositie in het atrium van Natuurmuseum Fryslân waar nationale en internationale kunstenaars kunstwerken van aardappels maken. Alleen bij inlevering van coupon bij kassa. 

Kûnstinnige eerappels: tweede kaartje 50% korting

Gratis voorstelling voor nieuwe donateurs

Rabobankleden die zich nu aanmelden als donateur voor Stichting Alde Fryske Tsjerken krijgen een gratis toegangskaartje voor een voorstelling van Under de Toer (uitgezonderd Marijke Muoi). Stuur een mail en geef aan dat u donateur wilt worden. Vermeld hierbij actiecode RABO-UDT2018.

Stuur een mail

Verrassend klassiek Oranjewoud Festival

Van 1 tot en met 10 juni is Oranjewoud het kloppende klassieke hart van Leeuwarden-Fryslân 2018. Ruim 200 topmusici uit heel Europa geven hier concerten. Genieten voor jong en oud. Met de code OFRABO18 krijgt u 20% korting op concerten in het Rabobank Paviljoen. Op=op.

Rabobankleden die nu donateur worden van Stichting Alde Fryske Tsjerken krijgen een gratis toegangskaartje voor een voorstelling van Under de Toer.

Stuur een mail

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven