Zelfstandig blijven bankieren? Bezoek onze inloopochtend in Sint Annaparochie

Zelfstandig blijven bankieren met hulp van de Rabobank.

Bij de Rabobank maken we ons sterk om u zo lang mogelijk zelfstandig te laten bankieren. Daarom organiseren wij op vrijdag 22 juni een inloopochtend. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom in onze vestiging in Sint Annaparochie.

Rabobank Inloopochtend

Tijdens de bijeenkomst komt u meer te weten over de verschillende mogelijkheden en hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Rabo Geld Expres. Een service waarbij u op afspraak contant geld (tot 450 euro) aan huis bezorgd krijgt. Als u de cijfertjes op de Random Reader te klein vindt, dan kunt u een Random Reader Comfort bestellen. Een variant op de Random Reader, maar dan met extra grote toetsen en een spraakcomputer. De Rabo Cardpuller is een handig hulpstuk bij het pinnen. En, bent u niet meer in de gelegenheid om naar een bankkantoor te komen? Dan staat het Mobiel Adviesteam voor u klaar. Tot slot kunt u deze ochtend ook informatie krijgen over volmachten, levenstestament en online bankieren.

Loop binnen wij helpen u graag

Heel graag tot ziens op vrijdag 22 juni. Neem gerust een familielid mee. Ook wanneer u niet bankiert bij de Rabobank bent u van harte welkom.

Sint Annaparochie, 29-5-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn