Klaar voor de start

Onze Startersdesk helpt je graag om sterk van start te gaan. Daarvoor hebben we onder andere het Rabo Startersvoordeel, ons wekelijkse inloopspreekuur en organiseren we verschillende bijeenkomsten.

Jouw zakelijke rekening: de basis van je bedrijf

Om de bankzaken van je bedrijf goed te regelen en je privé en zakelijke financiën te scheiden, open je een zakelijke rekening. Die vormt de basis van je zakelijke financiën.

Met Rabo Startersvoordeel zijn in het eerste jaar je zakelijke rekening, bankpas en internetbankieren gratis. Ook krijg je korting op onze pinautomaten, iDEAL-oplossingen en producten voor contant geld, zoals wisselgeld of storten.

Klik hier voor meer informatie over het Rabo Startersvoordeel.

Digimagazine voor startende ondernemers

Nieuwsgierig wat Rabobank Leiden-Katwijk doet voor startende ondernemers in Katwijk, Leiden, Leiderdorp en/of Oegstgeest? Bekijk ons digimagazine.

Klik hier om het digimagazine te openen.

Hét startersplatform van Nederland: IkGaStarten

IkGaStarten is een online initiatief, bedoeld voor startende ondernemers én mensen die nu nog in loondienst zijn, maar overwegen om ook de sprong te wagen. Iedere dag worden hier nuttige informatie en tips geplaatst die het leven van de ondernemer makkelijker en leuker maken. Je vindt er o.a. een hulpmiddel om je bedrijfsplan te schrijven, verhalen achter de oprichting van vele succesvolle bedrijven in Nederland en honderden tips om je sterker van start te laten gaan.

Klik hier om naar het startersplatform IkGaStarten te gaan.

Startersdesk op locatie

Als Rabobank Leiden-Katwijk zijn wij nauw betrokken bij de ondernemershuizen in de regio. Wekelijks zijn onze accountmanagers aanwezig bij de ondernemershuizen in Leiden, Leiderdorp en Katwijk Zh.

  • AREA071: Iedere woensdagochtend
  • PLNT: Iedere donderdagochtend
  • Leiden Bio Science Park: Meerdere dagen in de week
Startersdesk op locatie

Startersinitiatieven in de regio

Rabobank Leiden-Katwijk ondersteunt verschillende startersinitiatieven in de regio. Meer informatie over deze initiatieven lees je hieronder en op de website van de starterswedstrijden.

LEF

LEF is een wedstrijd voor startende ondernemers in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Het doel is om jonge ondernemers te ondersteunen bij de start van hun onderneming. Dat kan door middel van deelname aan de wedstrijd en het daarbij behorende coachingstraject. Maar ook door bij LEF-bijeenkomsten aanwezig te zijn.

www.Heblef.nl

ELF

Luris organiseert het "Enterprise Leiden Fund" dat leningen van 30.000 euro verstrekt. Het geeft studenten en academici de mogelijkheid om kennis op te doen, een netwerk te ontwikkelen en starterskapitaal te verdienen.

https://luris.nl/

Gulliver

Gulliver is de ondernemerswedstrijd voor studenten in de regio Leiden. Het doel van de wedstrijd is om studentondernemers te helpen met het maken van de volgende stap in hun onderneming. Daarom krijg je tijdens de wedstrijd van verschillende kanten ondersteuning om jou bedrijf uit te laten groeien tot de beste onderneming.

https://www.gulliver.nl/home/

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven