Loop binnen voor uw vermogensvragen in Oegstgeest

Loop binnen voor uw vermogensvragen in Oegstgeest

De Leidse Caroline Vink werkt als vermogensmanager bij de Rabobank in Oegstgeest.

“Als vermogensmanager help ik klanten meer te bereiken met hun vermogen. Ik ben er voor vragen over vermogen, beleggen, investeringsmogelijkheden, vermogensoverdracht of fiscale aspecten van een vermogen.” Op donderdagochtend kunt u zonder afspraak binnenlopen bij ons kantoor in Oegstgeest.

Persoonlijk betrokken in Oegstgeest

Caroline kent Oegstgeest goed. Ze woont op de rand van Leiden en Oegstgeest en weet wat er speelt in het dorp. “Mijn kinderen gaan naar het Rijnlands Lyceum en hockeyen, net als mijn man, bij LOHC. Zelf ben ik actief als vrijwilliger bij LOHC en ik tennis bij de OLTC. Mijn persoonlijke betrokkenheid bij het verenigingsleven in Oegstgeest komt mooi samen met de betrokkenheid van de Rabobank. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers zoals ik dat ben voor LOHC. De maatschappelijke rol van de Rabobank past goed bij mij en ik ben er trots op dat wij vele verenigingen en stichtingen ondersteunen via sponsoring of het Wensenfonds. ”

Door het persoonlijke contact bouwt Caroline een hechte band op met haar klanten: “Ik ken mijn klanten, begrijp hun wensen en altijd geldt: afspraak is afspraak. Mijn team heeft een no-nonsense mentaliteit en schakelt snel. We zijn goed bereikbaar en met sommige klanten appen we zelfs als er snel iets geregeld moet worden. Laatst zei een klant dat zij het een fijn gevoel vindt dat ik er ben, mocht er iets gebeuren. Zij heeft het vertrouwen dat wij het regelen. En dat doen we ook!”

Bijeenkomsten met klanten

De vermogensmanagers van de Rabobank organiseren kleinschalige evenementen voor de klanten. Zoals onlangs een event in het atelier van de Leidse kunstenaar Casper Faassen met een diner van Norbert van Dartel, een lezing van de kleinzoon van architect H.J. Jesse en een oldtimer beleggingslunch op een prachtig landgoed. “Het zijn unieke ervaringen voor onze klanten. Ze komen met elkaar in contact en wisselen ideeën uit. De events zorgen voor verbinding.”

Contact

Bent u op zoek naar een betrokken bankier met een no-nonsense mentaliteit?

Caroline gaat graag met u in gesprek om te horen wat u met uw vermogen wilt bereiken. Bel Caroline via nummer (06) 303 892 54 of via (088) 727 10 29. Of loop binnen in het Rabobank kantoor in Oegstgeest aan de Lijtweg. Op donderdagochtend kan dit tussen 08.00 en 12.00 uur zonder afspraak.

Oegstgeest, 6-3-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn