Rabobank Wensenfonds: Breng nu jouw stem uit!

Rabobank

Dit jaar dienden meer dan 140 verenigingen en stichtingen een aanvraag in bij het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk. Wederom een nieuw record voor het initiatief en dus een blijk van behoefte bij verenigingen en stichtingen. De selectiecommissie, bestaande uit ledenraadsleden en collega’s van de bank, nomineerde 99 wensen. Vanaf 9 november kun jij als klant of lid van de Rabobank stemmen op jouw favoriete clubwensen. 

Breng hier jouw stem(men) uit

Klik hier voor een overzicht van de genomineerden

Het Wensenfonds versterkt

‘Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving’. Aldus Erik Versnel, directievoorzitter. ‘Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven’. 

Jouw stem geeft de doorslag

Door te stemmen bepaal jij als (particuliere) klant of lid van Rabobank Leiden-Katwijk welke wensen uitkomen én welk bedrag er op de cheque komt te staan tijdens de uitreiking. Per e-mail of post ontvang je op 9 november een persoonlijke inlogcode om drie stemmen van € 15 te verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid om € 60 te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Deze stem kun je naar eigen wens inzetten. Via www.dichterbijleidenkatwijk.nl je terecht om jouw stemmen uit te brengen, dit is mogelijk van 9 tot en met 25 november. 

Bekendmaking winnaars

Eind januari vindt de bekendmaking van de winnaars plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst voor klanten van de bank. Houd de website van Rabobank Leiden-Katwijk en social media-kanalen in de gaten om de exacte datum te noteren.

9-11-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn