Save the date 9 oktober: Ondernemersdag071

Ondernemerscafé

Het gaat goed met het MKB in Nederland én de 071-regio. En dat is mooi! Met voorsprong is het MKB de groeimotor van Nederland. Maar, er is een kleine kopgroep die bijna alle groei voor z’n rekening neemt. 90% van de MKB-ondernemingen groeit niet of nauwelijks.

Groei is ook niet vanzelfsprekend, maar wel noodzakelijk. Stimuleren dat ondernemers in de regio een community vormen, kan helpen meer ondernemers te laten groeien. Als het gaat over groei luisteren ondernemers het liefst naar elkaar. Ondernemersdag071 op dinsdag 9 oktober aanstaande mag je als MKB-ondernemer in de 071-regio niet missen!

Samen met Economie071 en de zeven ondernemersverenigingen organiseren wij de zevende editie van Ondernemersdag071, die in het Event & Convention Center van Holiday Inn Leiden plaatsvindt. Unity.nu is mediapartner. Naar verwachting start het evenement om 14.00 uur en sluit de netwerkborrel rond 19.00 uur af.

Vernieuwing en groei

Wij willen het evenement blijven vernieuwen en laten groeien en zijn dan ook weer druk bezig om een inspirerend programma samen te stellen. Doelstelling van het evenement is om ontmoeting tussen ondernemers te stimuleren en te faciliteren, elkaar te inspireren en ondernemers met elkaar te verbinden. Hierdoor ontstaan zakelijke kansen en mogelijkheden, wat de economische bedrijvigheid in de regio een boost geeft. 

Uiteindelijk willen we komen tot een community, een (virtueel) platform waar mensen elkaar weten te vinden. Waar kennis uitgewisseld wordt en waar men elkaar zakelijk helpt. Kortom, MKB’ers aan elkaar verbinden om verder te groeien, Ondernemersdag071 is interessant en waardevol. Het is een evenement dat je niet mag missen! Maak dus alvast in je agenda tijd vrij voor de Ondernemersdag071 van 9 oktober (middag en avond) om collega-ondernemers te ontmoeten, samenwerkingskansen te ontdekken en te pakken.

Klik hier om de Ondernemersdag071 direct in jouw agenda te zetten

9 oktober: regionale ondernemers op het podium

Deze editie staat in het teken van groei. Dat kan op vele manieren. Zakelijke groei, inhoudelijke groei, duurzame groei, groei in jouw sector en ga zo maar door. Op het podium gaan we in ieder geval nader kennis maken met Walther Jacobs van McDonald’s Leiden, Johan Doornenbal van Luba Groep en Peter Ouwehand van Ouwehand Bouw. Daarnaast wordt er samengewerkt met het regionale MVO-platform SPARK. De verdere invulling van het programma wordt later bekend gemaakt. 

Blijf via deze website op de hoogte van de laatste details

11-7-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn