Servicepunten Oegstgeest en Leiderdorp vervallen per 18 december 2020

Dorpscentrum Oegstgeest

Steeds minder klanten bezoeken onze kantoren en bankieren via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren. Daarom vervallen de inloopdagen in het Dorpscentrum Oegstgeest en in het gemeentehuis in Leiderdorp per 18 december aanstaande. Klanten kunnen voor een afspraak over een hypotheek of advies over vermogen nog wel terecht in het Dorpscentrum Oegstgeest.

De reden voor het sluiten van de kantoren is het dalen van het bezoekersaantal. 'We hebben de afgelopen weken het bezoek bijgehouden en we zien dat het gedrag van onze klanten verandert', zegt Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. 'Tegenwoordig bankieren steeds meer klanten via internet of via hun mobiele telefoon. Het aantal bezoekers liep zó terug dat we uiteindelijk hebben besloten om ook de servicepunten te sluiten. ‘We vinden het belangrijk om dichtbij te blijven in Oegstgeest en Leiderdorp en daarom zijn er ook onze mobiele adviseurs die, zodra de RIVM-richtlijnen het toestaan, bij klanten thuis langs kunnen komen.'

Klanten woonachtig in Oegstgeest en Leiderdorp zijn daarnaast van maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 17:30 uur welkom in het kantoor aan de Schipholweg in Leiden.

Advies over hypotheek of vermogen?

Wil je een afspraak maken in het Dorpscentrum Oegstgeest over een hypotheek of vermogen? Bel dan telefoonnummer (071) 700 60 00 of neem contact op met je Private Banking- of Vermogensadviseur.

7-12-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn