Tijdelijk aangepaste openingstijden in Oegstgeest en Leiderdorp

Wij wensen je een fijne zomer toe!

Op vakantie naar Spanje of eigen land? Een relaxte vakantie met een goed boek, of juist een heel actieve vakantie? De zomervakantie komt steeds dichterbij en dat betekent even vrij van werk, geen school en ook even… minder tijd voor bankzaken.

Afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat het aantal bezoeken aan onze vestigingen in Oegstgeest en Leiderdorp terugloopt tijdens de zomerperiode. Daarom worden de openingstijden van deze vestigingen in de periode van 22 juli 2019 tot en met 1 september 2019 tijdelijk aangepast.

Tijdelijk aangepaste openingstijden in Oegstgeest en Leiderdorp

  • Onze vestiging aan de Lijtweg in Oegstgeest is in de periode van 22 juli tot en met 1 september 2019 elke dinsdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. De andere dagen is de vestiging gesloten en ben je welkom op een van onze vestigingen in Leiden en Katwijk.
  • Onze vestiging aan de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp is in de periode van 22 juli tot en met 1 september 2019 elke donderdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. De andere dagen is de vestiging gesloten en ben je welkom op een van onze vestigingen in Leiden en Katwijk.
  • Bovenstaande openingstijden gelden niet voor onze vestigingen in Katwijk en Leiden. Voor deze vestigingen gelden de reguliere openingstijden. Kijk voor de openingstijden op www.rabobank.nl/LeidenKatwijk.

24/7 bereikbaar via internet

Heb je geen tijd om langs te komen maar wil je toch je bankzaken regelen? Dat kan! Via internet kun je antwoord vinden op (bijna) al jouw vragen. Daarnaast kun je via Rabo Internetbankieren veel zaken zelf regelen zoals het instellen van werelddelen voor je bankpas, of het aanpassen van jouw reisverzekering. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer (088) 722 66 00.

Wij wensen je een fijne zomer toe!

Klik hier om jouw bankzaken online te regelen

4-7-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn