Uitstel start aanwezigheid Dorpscentrum en gemeentehuis

Kantoren Leiderdorp en Oegstgeest gesloten

Het RIVM en de Nederlandse overheid hebben extra maatregelen afgekondigd om verspreiding van het coronavirus verder tegen te gaan. Uiteraard sluiten wij daar als Rabobank op aan. Als gevolg daarvan is besloten om onderstaande maatregelen te treffen. De datum van het sluiten van de kantoren is vervroegd: de kantoren zijn per direct gesloten.

Tot nader order geen aanwezigheid in gemeentehuis en Dorpscentrum

Daarnaast zijn wij genoodzaakt onze aanwezigheid in het gemeentehuis in Leiderdorp en het  Dorpscentrum in Oegstgeest tot nader order uit te stellen. Zodra de nieuwe datum van aanwezigheid bekend is, wordt deze gecommuniceerd.

Sealbag afstorten en geld opnemen

De sealbagautomaat aan de Van Diepeningenlaan 14 in Leiderdorp en de geldautomaten aan de Van Diepeningenlaan 14 in Leiderdorp en de Lijtweg 15 in Oegstgeest blijven (voorlopig) beschikbaar. Wat er in de loop van het jaar met de geldautomaten gebeurt, is nog niet bekend en wordt bepaald door Geldmaat. Geldmaat is een samenwerking van de drie grote Nederlandse banken. Voor de actuele status van alle geldautomaten in Leiderdorp verwijzen wij naar Geldmaat.

Klik hier voor de website van Geldmaat

Rabobank blijft dichtbij

Voor dringende zaken ben je welkom bij ons kantoor aan de Schipholweg 9 in Leiden. Ook kun je 24 uur per dag via internet of telefoon uw bankzaken regelen én zijn wij telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer (071) 700 6000 (particulieren) of (071) 700 6100 (zakelijk).

Leiderdorp en Oegstgeest, 13-3-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn