Welkom terug in ons kantoor in Katwijk!

Welkom terug in ons kantoor in Katwijk

Na bijna drie maanden in een ‘intelligente lockdown’ heeft de overheid onlangs verdere versoepelingen in de maatregelen afgekondigd. Hotels, restaurants, kinderdagverblijven en kappers kunnen hun deuren weer openen. Daarnaast raken wij allemaal steeds meer gewend aan deze nieuwe anderhalvemetersamenleving.

Ook Rabobank sluit, zo snel als dat het veilig is, aan bij de versoepelingen. Vanaf maandag 29 juni is ons kantoor aan de Valkenburgseweg 2 in Katwijk weer geopend voor je dagelijkse bankzaken.

Welkom terug in ons kantoor in Katwijk!

Wij zijn blij je te melden dat je vanaf maandag 29 juni, van 9:00 uur tot 17:00 uur, weer welkom bent in ons kantoor in Katwijk. Het kantoor in Leiden blijft geopend volgens de huidige openingstijden. Ons advies is om alleen voor dringende zaken een bezoek aan ons kantoor te brengen.

Afspraken en bezoek

Uiteraard staat jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Naast de veiligheidsmaatregelen die het RIVM hanteert, willen we je vragen rekening te houden met de volgende zaken:

  • Heb je vragen? Kijk altijd eerst of je de antwoorden op www.rabobank.nl kunt vinden. Typ je vraag in de zoekbalk in (rechts boven op de website) en zie direct waar je de antwoorden kunt vinden.
  • Ook zijn er heel veel zaken die je via de Rabo App kunt regelen. Kijk via onderstaande link wat je allemaal zelf via de app regelt.
  • Kan je het niet zelf regelen? Misschien kan het toch nog even wachten. Kom alleen naar kantoor voor dringende zaken.
  • Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen de wachttijden van de geopende vestigingen langer zijn dan je normaal van ons gewend bent.
  • Voor advies over jouw hypotheek, vermogen of onderneming? Bel met onderstaande telefoonnummers.

Ben je verkouden, griepklachten, last van benauwdheid, verhoging/koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak? Of heeft iemand binnen jouw gezin deze klachten? Dan blijf je thuis. Stel je vragen via chat in de Rabo App of Facebook. Dan helpen we je via die weg

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 071 700 6000 (particulier) of 071 700 6100 (zakelijk).

24-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn