Rabo ClubSupport

Terugblik Week van de Coöperatie 2020

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Rabobank gelooft in de kracht van clubs. Daarom investeren we met Rabo ClubSupport, nu meer dan ooit, in lokale clubs en verenigingen.

De stemmen zijn geteld

Dit jaar hebben 539 verenigingen en stichtingen deelgenomen aan Rabo ClubSupport, er is bijna 35.000 keer gestemd door de leden van de bank.

Bekendmaking uitslag

Ondanks de beperkingen om elkaar te ontmoeten en de cheques persoonlijk te overhandigen willen we van de bekendmaking van de uitslag graag iets feestelijks maken! Voor 7 november ontvangen alle clubs de symbolische, feestelijke cheque in hun brievenbus met hierop het bedrag dat de club ontvangt. Vanaf deze datum is de uitslag ook terug te vinden op: www.rabo-clubsupport.nl. 

Originaliteitsprijzen

We bieden clubs de kans om een extra geldbedrag voor hun club binnen te halen. Zij worden aangespoord een originele foto van de cheque te maken en te delen via social media. Wat voor foto? Dat bepalen zij helemaal zelf. Voor het clubgebouw, op een bijzondere plek en met bijvoorbeeld vrijwilligers en leden (wel binnen de RIVM-richtlijnen natuurlijk). Dit alles met de vermelding #clubsupportLM. De clubs met de meest originele berichten ontvangen een extra geldbedrag van € 500, € 750 of zelfs € 1.000! Inzendingen worden op 23 november bekeken, tot die tijd worden clubs in de gelegenheid gesteld de orginaliteitsstrijd aan te gaan!

Gorinchem, 3-11-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn