Summerschool langs de rivieren

Summerschool met topsporters Kiran Badloe, Marit Bouwmeester en Mark Tuitert

Deze zomer organiseert Rabobank Lek en Merwede de Summerschool langs de rivieren met drie inspirerende webinars (van 19.30 - 20.15 uur) op 28 juli, 25 augustus en 29 september. De webinars zijn voor iedereen toegankelijk en gratis te volgen, gewoon thuis vanachter het scherm.

Overzicht webinars met inspirerende topsporters:

Beëindigd: Kiran Badloe wereldkampioen windsurfen in 2019

Omgaan met veranderende omstandigheden
Als windsurfer ging hij in 2019 tijdens het WK de strijd aan met tweevoudig olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe. En hij won. Als geen ander weet hij zich op het water aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Lees het verslag van de webinar met Kiran Badloe (PDF)

25 augustus: Marit Bouwmeester, olympisch kampioen zeilen in 2016

In jezelf blijven geloven
Zeilen is de grote passie van Marit Bouwmeester. Vanaf haar zesde zeilt ze. En altijd gaat ze voor de top met als ultiem succes een gouden olympische plak tijdens de olympische spelen in 2016. Opgeven, dat nooit.

29 september: Mark Tuitert olympisch kampioen schaatsen 1.500 meter

Olympisch goud na reis met fuck-ups
20 februari 2010. Mark Tuitert beseft dat dit zijn laatste kans is op olympisch goud op zijn geliefde 1.500 meter. De reis er naartoe was er een met vallen en opstaan. Maar deze dag rijdt hij de perfecte race.

Topsporters kunnen ons veel leren

Sinds maart is de wereld om ons heen enorm veranderd. Of je nu werkgever bent of werknemer, ziek of gezond, jong of oud, student of werkende, mantelzorger of verpleegkundige. Corona treft ons allemaal. En het vraagt van iedereen veerkracht en improvisatievermogen. Topsporters leven vaak voor een groot doel. Waarbij ze regelmatig te maken krijgen met flinke tegenslagen. Hun ervaringen zijn een uitvergroting van het ‘gewone leven’. Daarom kunnen we veel van hen leren als het gaat over tegenslag en veranderende omstandigheden. In deze tijd nog meer dan anders.

Gorinchem, 5-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn