Verduurzaam je bedrijf met zonnepanelen

Verduurzaam je bedrijf met zonnepanelen

Elke organisatie heeft te maken met de uitdagingen rondom duurzaamheid. Het energiezuiniger maken van het bedrijfspand hoort hierbij, net als het zelf opwekken van duurzame energie. De Rabobank ondersteunt zakelijke klanten bij het verduurzamen van hun vastgoed.

SDE-subsidie 17 maart van start

Graag brengen wij de service MijnZonadvies van Energie Regio onder de aandacht: het laten onderzoeken of zonnepanelen aantrekkelijk zijn en de mogelijkheid om een SDE-subsidie (Stimulering Duurzame Energie) aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Gratis verkenning

Als klant van de Rabobank bieden we je nu gratis een eerste vrijblijvende verkenning aan ter waarde van € 150,- via MijnZonadvies. Als je besluit verdere stappen te ondernemen, wordt er een offerte opgesteld en/of de SDE subsidie voor je aangevraagd. De kosten voor het vervolg zijn voor eigen rekening.

Kom jouw bedrijf in aanmerking?

Wil je weten of jouw onderneming of organisatie in aanmerking komt voor de subsidie of dat er andere financiële regelingen beschikbaar zijn? Aanmeldingen t/m 3 maart 2020 worden gegarandeerd tijdig ingediend. Meld je bij voorkeur zo snel mogelijk aan.

Gorinchem, 27-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn