Heeft jouw club behoefte aan kennis en ondersteuning?

Hockeyvrouwen

Rabobank heeft zich altijd betrokken gevoeld bij verenigingen. Hoe dat zo komt? Wij zijn als coöperatie ook een soort vereniging wij hebben leden en een ledenraad in plaats van aandeelhouders en een aandeelhoudersvergadering. Wij begrijpen verenigingen en hun belang voor de samenleving. Alleen zijn wij geen sportclub of culture club maar een bankbedrijf, opgericht om mensen zelfredzaam te maken. En dat is precies hoe we andere verenigingen helpen: zorgen dat ze zelfredzaam worden of blijven. We focussen ons niet alleen op financieel gebied en vrijwilligersinzet, maar ook op intensieve begeleiding aan verenigingen, stichtingen en clubs om verenigingsambities in te vullen.

Welke uitdagingen heeft jouw vereniging?

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Samenwerking NOC*NSF, Kunstbende en LKCA

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe is daarom erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging. Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid gaan wij, samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met ‘Verenigingsondersteuning vanuit de Rabobank’ krijgt jouw vereniging twee jaar lang intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Aanmelden

We organiseren op donderdag 26 maart van 19.00 tot 22.00 uur een inspiratieavond om samen te kijken waar Rabobank jouw vereniging mee kan helpen. Ben jij benieuwd wat we jouw vereniging kunnen bieden? Stuur dan een mail naar directie.mwob@rabobank.nl en dan sturen wij jou het aanvraagformulier toe. Je kunt je aanmelden tot 18 maart.

Elst, 13-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn