Marloes Peters nieuw lid Raad van Commissarissen

Marloes Peters

De ledenraad van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe benoemde in zijn (virtuele) vergadering van 21 april jl. mevrouw Marloes Peters tot commissaris. In de raad was een vacature ontstaan door het terugtreden van de heer Harry Schouten.

Marloes Peters

Marloes Peters (30 jr) is woonachtig in Huissen en eigenaresse/consultant van een advies- en projectmanagementbureau op het gebied van Recruitment, Marketing en Arbeidsmarktcommunicatie. Voorheen bekleedde Marloes diverse functies bij innogy NL/Essent en A.S. Watson Health & Beauty Benelux. ‘Ik voel me enorm betrokken bij de Rabobank. Vanuit mijn rol als RvC-lid wil ik graag een bijdrage leveren aan de koers die de Rabobank uitzet. Mijn ervaring als ledenraadslid kan ik hierbij mooi inzetten.’, aldus de nieuwe commissaris.

Leden RvC

Met de benoeming van Marloes Peters is de raad van commissarissen van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe weer op volle sterkte. Naast Marloes hebben ook Mario Franken (voorzitter), Bart Bosman, Helma Lagarde en Fenneke Kwint zitting in de raad.

Druten, 19-5-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn