Starters van het Jaar 2018

Uit de genomineerden heeft u By Wendy Hairstyling uit Zetten en Restaurant Meraqi uit Beneden-Leeuwen gekozen als winnaar! Zij mogen zich een jaar lang Starter van het Jaar 2018 noemen. Wendy Roelofsen Van By Wendy Hairstyling in de regio Oost Betuwe en Judith en Igor Langeveld van Restaurant Meraqi in de regio Maas en Waal. Wendy, Judith en Igor: van harte gefeliciteerd!

By Wendy Hairstyling

Een jaar geleden had Wendy Roelofsen niet gedacht dat ze nu haar eigen kapsalon zou hebben, midden in het centrum van Zetten. Met een gezonde dosis lef en hard werken lukte het haar om in een mum van tijd By Wendy Hairstyling van de grond te krijgen. En met succes! Ze mag zich Starter van het Jaar 2018 voor de regio Oost Betuwe noemen!

Lees meer over By Wendy Hairstyling

Restaurant Meraqi

‘Voor ons trouwen kregen we de vraag of wij iets wilden beginnen in het oude pand van de Marskramer. We runden toen een jaar cateringbedrijf Good Looking Cooking, met live cooking op locatie.’ vertelt Judith Langeveld. Igor vult aan: ‘Ik ben altijd een foodliefhebber geweest. Ik werkte als jongen bij de keurslager in het dorp en wilde van kinds af aan een eigen zaak.’ Het live cooking komt terug in restaurant Meraqi. De open keuken springt direct in het oog. ‘We werken met verse, pure producten. Dat willen we laten zien’, legt Judith uit.

Lees meer over Restaurant Meraqi

Verkiezing Starter van het Jaar

Bij de verkiezing Starter van het Jaar worden veelbelovende startende ondernemers genomineerd die zich onderscheiden van de andere bedrijven. In 2018 ging de eer in de regio Oost Betuwe achtereenvolgens naar Zoutkamer Elst, Tela Promotions uit Huissen en By Wendy Hairstyling uit Zetten. In de regio Maas en Waal waren de genomindeerden Brasserie ’t Anker uit Alphen, Restaurant Meraqi uit Beneden-Leeuwen en AA+ Uitzendbureau uit Druten.

Lokaal ondernemen

Onder de ‘Starter van het Jaar’ verstaan wij een veelbelovende en professionele ondernemer met ambitie. ‘Wij geloven in zelfstandig ondernemerschap. Dat is het fundament van onze coöperatieve organisatie’, zegt Paul Brouwer, directievoorzitter. ‘Startende ondernemers zijn de ondernemers van de toekomst. Met een campagne als deze hopen wij hen een vliegende start te geven. Want starters zijn ge-wel-dig!’

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven