Starters van het Jaar 2019

Uit de genomineerden heeft het publiek HIT Personal Training uit Elst en Bistro de Bolle uit Boven-Leeuwen gekozen als winnaars! Zij mogen zich een jaar lang Starter van het Jaar 2019 noemen. Maarten Nieuwenstein van HIT Personal Training in de regio Oost Betuwe en Harold van der Borgh van Bistro de Bolle in de regio Maas en Waal. Maarten en Harold: van harte gefeliciteerd!

HIT Personal Training

Tijdens de mbo-opleiding Sport & Beweging kwam Maarten in aanraking met fitness. “Ik haalde de diploma’s fitness-instructeur en personal trainer”, blikt hij terug. “Daarna deed ik de hbo-opleiding leraar lichamelijke opvoeding met een specialisatie als voedingsdeskundige en ging aan de slag als gymleraar. In de avonduren werkte ik bij personal trainingsstudio’s.” Hoewel hij nooit de droom had om zelfstandig ondernemer te worden, gebeurde het als vanzelf. “Het begon met het trainen van een bekende, op een veldje bij de Rijkerswoerdse Plassen. In een maand tijd was hij 7 kilo lichter en fitter. Andere mensen spraken me aan, belden of stuurden een appje. Voordat ik het wist, was ik 30 mensen aan het trainen.

Lees meer over HIT Personal Training

Bistro de Bolle

Op de laatste dag van 2018 kreeg Harold de sleutel van het pand aan de Waalbandijk, met prachtig uitzicht over de Waal en de uiterwaarden. In twee weken tijd onderging het voormalige oud bruin café een frisse make-over. "We hebben de zaak niet drastisch veranderd, want ook bestaande gasten moeten zich welkom blijven voelen. Maar we hebben wel flink de verfkwast er overheen gehaald. Bovendien kreeg de menukaart een update, met nieuwe en verrassende gerechten uit de Europese keuken. En met onze ruime openingstijden kunnen mensen ook terecht voor de lunch", vertelt Harold.

Lees meer over Bistro de Bolle

Verkiezing Starter van het Jaar

Bij de verkiezing Starter van het Jaar worden veelbelovende startende ondernemers genomineerd die zich onderscheiden van de andere bedrijven. In 2019 ging de eer in de regio Oost Betuwe achtereenvolgens naar Dagbesteding de Hofstede uit Doornenburg, Bonte Veren uit Elst en HIT Personal Training uit Elst. In de regio Maas en Waal waren de genomineerden JVV Automotive uit Beneden-Leeuwen, Bistro de Bolle uit Boven-Leeuwen en Strik Fruit Services uit Alphen. Wil je ook voor jezelf beginnen?

Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur


Service & contact

Klantenservice

Heb je een vraag? Vind het antwoord op onze online klantenservice.

Geen antwoord gevonden? Chat onderaan de pagina met onze virtuele assistent.

Bellen

Particulieren

Bedrijven

Ma-vr: 8.00-18.00 uur
Za: 9.00-17.30 uur