Verbouwing pand Dorpsstraat Elst

Verbouwing

In de toekomst willen we je nog beter van dienst zijn, daarom gaan we ons pand in de Dorpsstraat in Elst verbouwen. Vanaf vrijdag 10 januari a.s. ontvangen we je graag (tijdelijk) op ons kantoor aan de Industrieweg Oost te Elst. Op dinsdag 3 maart 2020 zien we je graag tijdens de feestelijke heropening van het kantoor aan de Dorpsstraat

Geld storten en pinnen

Tijdens de verbouwing zijn de stort- en muntrolautomaten buiten gebruik. De dichtstbijzijnde stort- en muntrolautomaten vind je in Nijmegen, Arnhem, Druten en Opheusden. Ben je ondernemer? Het gebruik van sealbags is een efficiënte manier om je contant geld veilig te storen bij Rabobank. Informeer via de onderstaande link naar de mogelijkheden of neem contact op met (0487) 58 02 00. De pinautomaat aan de binnenzijde van het pand is tijdens de verbouwing niet bereikbaar. Aan de buitenzijde van het pand vind je twee pinautomaten waar je tijdens de verbouwing contant geld kan opnemen.

Informatie sealbags

Vernieuwde kantoor Dorpsstraat in Elst

Vanuit ons vernieuwde kantoor aan de Dorpsstraat in Elst helpen we je, vanaf dinsdag 3 maart 2020, graag met al jouw vragen rondom bankieren. Zo kun je op één punt terecht met vragen rondom jouw betaal- en spaarrekening of voor je kinderen. Droom jij van je eigen plek of wil je groter wonen? Op ons kantoor zijn adviseurs aanwezig die graag met jou meedenken. Ook als je vermogen wil opbouwen voor eerder stoppen met werken of de studie van je kinderen ben je op de Dorpsstraat in Elst aan het juiste adres. Wij verwelkomen jou graag.

Contactpunten

Je kunt op meer locaties in de regio terecht voor bovenstaande vragen. Wil je meer weten over de openingstijden en de locaties dan verwijzen wij je graag naar ons overzicht ‘Vestigingen en openingstijden’ op onze website. Je kunt natuurlijk je bankzaken ook 24/7 online regelen op www.rabobank.nl/particulieren 

Heb je na het lezen van deze mail nog vragen dan kun je contact opnemen via particulieren.mwob@rabobank.nl of (0487) 58 02 00.

Vestigingen en openingstijden

Elst, 6-1-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn