Gratis Masterclass Social Media en Influenced Marketing voor ondernemers op donderdagavond 29 juni 2017

Rabo Meet & Grow

Heeft u ook een idee dat u nog niet alles weet over Social Media? Kom dan donderdagavond 29 juni naar onze gratis Rabo Top Club Masterclass Social Media en Influenced Marketing voor ondernemers in de Rabobank Business Lounge van MVV.

Praktische tips over Social Media

Rabobank Maastricht en Omstreken organiseert op 29 juni 2017 een masterclass over het nut en de toepasbaarheid van Facebook, LinkedIn en Influencer Marketing. Twee jonge en enthousiaste ondernemers (Lars Pacbier en Dorit Roest) nemen u mee in hun ondernemersverhaal en geven praktische tips over het gebruik van Social Media. We leggen alvast een notitieblok voor u klaar, want ons doel is om u met minimaal vijf concrete en relevante tips naar huis te laten gaan.

Meld u nu aan!

Lars Pacbier

Lars Pacbier, een ondernemer uit de regio en social media-goeroe. Hij begon in 2014 met het onderhouden van enkele Facebookpagina’s voor MKB-klanten. Zijn activiteiten bleven niet onopgemerkt; in 2015 werd hij benaderd door Facebook om samen te gaan werken. Niet veel later volgde ook LinkedIn. Inmiddels begeleidt en traint FB4 300 Limburgse bedrijven in het gebruik van Facebook, Instagram en LinkedIn om resultaatgericht hun marketing in te zetten.

Dorit Roest

Dorit Roest is eigenaar van Bloggers Network en het influencer marketing platform TIM (The Influencers Movement). Dorit gelooft dat het gebruik van social media pas echt krachtig is als je de markt zodanig kunt beïnvloeden dat je nieuwe klanten bereikt en de band met je vaste klanten versterkt. Hiervoor heeft Dorit een methode ontwikkeld waarbij ze op nationaal niveau ondernemers koppelt aan social influencers.

Programma en locatie

U bent vanaf 18.30 uur welkom in de Rabobank Business Lounge van MVV (Geusseltweg 11 te Maastricht). Het programma start om 19.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Na afloop is er genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u nog netwerken tijdens de borrel. De avond eindigt om 22.30 uur.

Maastricht, 9-3-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail