Leden- en klantenaanbieding WMC Kerkrade

WMC Kerkrade

Nog een paar weken en dan is de voormalige mijnstad weer het absolute midden van de blaasmuziek. Bands en muzikanten uit vrijwel ieder werelddeel komen dan samen voor een krachtmeting; een wedstrijd op het allerhoogste niveau waarvoor ze vier jaar lang hebben gerepeteerd.

Parkstad Bruist!

Van 6 t/m 30 juli vormen de Rodahal en het Parkstad Limburg Theater het strijdtoneel voor de concertwedstrijden. Brass bands, slagwerkensembles en harmonie- en fanfare-orkesten van over de hele wereld brengen hun muzikale kwaliteiten ten gehore gedurende alle vier de weekenden van het Wereld Muziek Concours. Het Parkstad Limburg Stadion is het toneel voor de Mars-, Marsparade en Showwedstrijden. Tijdens alle vier de weekenden strijden mars- en showbands van over de hele wereld voor de winst in de First- & World Division. In totaal zullen er ruim 120 korpsen uit 16 landen strijden voor de prijzen.

Ledenaanbieding

Als lid van Rabobank Maastricht en Omstreken ontvangt u 25% korting op 4 tickets naar keuze. Stuur een mail naar info.maastricht@rabobank.nl voor de actiecode en zorg dat u erbij bent.

Klantenaanbieding

Als klant van Rabobank Rabobank Maastricht en Omstreken ontvangt u 15% korting op 4 tickets naar keuze. Stuur een mail naar info.maastricht@rabobank.nl voor de actiecode en zorg dat u erbij bent.

Maastricht, 6-6-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail