Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Maastricht en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Onze Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt alle 14.000 leden uit Maastricht en Omstreken. Regelmatig praten zij samen met de directie over de koers van onze bank. De ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

De ledenraad kan:

 • de verantwoordelijkheid opheffen over gemaakte beslissingen
 • een nieuwe raad van commissarissen kiezen
 • de jaarrekening goedkeuren
 • beslissen waar we winst aan uitgeven
 • de bank adviseren in kwaliteit van dienstverlening en betrokkenheid bij de maatschappij

Lid worden van de ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt beslist de directie of u een geschikte kandidaat bent.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Uw vraag stellen aan de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Maastricht en Omstreken. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Gratis borrelplank bij Alex in Maastricht

Gezellig, smaakvol en midden in het bruisende stadsdeel Wyck: Alex Maastricht. Dagelijks tussen 8.00 en 21.30 uur serveert Alex ontbijt, lunch en diner. Even bijkletsen met een lekkere cappuccino, borrelen met een mooi glas wijn of het weekend starten met een speciaal biertje? Kom binnen en voel je welkom! Dicht bij het station, dicht bij die net-even-andere winkelstraten van Maastricht én met een zalig terras (één van de best kept secrets van Maastricht) aan de Alexander Battalaan.

Speciaal voor klanten van Rabobank hebben we iets leuks; tegen inlevering van deze bon ontvang je tot 1 juli 2019 gratis een goed gevulde borrelplank voor 2 personen. Snel een keer bij Alex afspreken dus!

Eat-drink-sleep | Stationstraat 17A | Maastricht | 043-2065111 |

Gratis borrelplank bij Alex in Maastricht

Alex Maastricht

Geniet van kogelbiefstuk van Pinckaers in Eijsden

Keurslager Erik Pinckaers uit Eijsden werd onlangs uitgeroepen tot KAMPIOEN van Nederland Traiteur 2019 en won de Hygiëne Prijs 2019. Alle vleeswaren, maaltijden, salades worden bereid in eigen worstkeuken.

Tegen inlevering van deze bon betaalt u tot 1 juli 2019 maar € 8,75 voor drie kogelbiefstukken.

Keurslager Erik Pinckaers, Kerkstraat 12a in Eijsden.

Geniet van kogelbiefstuk van Pinkaers in Eijsden

Keurslager Erik Pinckaers

Met korting naar het Neverland Festival

Op 13 en 14 juli 2019 wordt het Megaland terrein in Landgraaf omgetoverd tot een sprookje: het 2-daags Neverland Festival. De muziekstijlen lopen uiteen van EDM tot lounge, hardstyle, trance en techno.

Wil jij erbij zijn? Koop dan nu een weekendticket met 20% korting of een dagkaart met 15% korting via: www.neverlandoutdoor.nl/rabobank.

Met korting naar het Neverland Festival

Neverland Festival

Genieten met korting bij Restaurant Gaar in Rothem, Meerssen

Restaurant Gaar, een sfeervol restaurant gelegen aan de rotonde in Meerssen. Joachim (chef/eigenaar) laat zich graag inspireren door producten uit de regio, maar is zeker ook nieuwsgierig naar de rest van de wereld. Hij probeert zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken, zodat hij te allen tijde met verse producten/ ingrediënten kan werken.
Samen met zijn echtgenote Myrthe runnen zij dit mooie bedrijf waar prijs/kwaliteit en smaak voorop staan!

Tegen inlevering van deze bon, ontvangt u tot 1 juli 2019 een 4 gangen menu voor €32,50 i.p.v. € 39,50 alléén te besteden op woensdag/donderdag en zondag. Graag bij het reserveren aangeven dat u gebruikt maakt van deze aanbieding.

Restaurant Gaar, Klinkenberg 173 in Rothem, Meerssen. Tel. 043-8700126.

Genieten met korting bij Restaurant Gaar

Restaurant Gaar

Gratis flesje sap bij Gedeelde Weelde in Maastricht

Bij Gedeelde Weelde (in het oude Sphinxgebouw) kunt u voor al uw boodschappen terecht. De coöperatief georganiseerde en sfeervolle winkel biedt verse, biologische en seizoensgebonden producten uit de regio of een ontbijt of lunch.
Tegen inlevering van deze bon trakteren we u tot 1 juli 2019 op een flesje appelsap van Vandewall uit Eckerlrade.

Gedeelde Weelde, Petrus Regoutplein 2 in Maastricht.

Gratis flesje sap bij Gedeelde Weelde in Maastricht

Lees meer

Korting op 3-gangen menu bij Brasserie In Den Ouden Vogelstruys

Brasserie In Den Ouden Vogelstruys is een klassiek Frans restaurant op het Vrijthof. Tegen inlevering van deze bon kunt u op maandag tot en met donderdag tot 1juli 2019 genieten van een 3-gangenmenu voor € 24,50 i.p.v. € 29,50, excl. drankjes. Graag vooraf reserveren en deze bon op voorhand tonen.

Brasserie In Den Ouden Vogelstruys, Vrijthof 14 in Maastricht.

Korting bij Brasserie In Den Ouden Vogelstruys

Lees meer

Geniet met 10% korting van tapa's bij San Blas in Schin op Geul

Bij Eetcafé San Blas in Schin op Geul kunt u zonnig genieten van de Zuid-Amerikaanse keuken. Onze kaart bestaat uit diverse tapas hapjes, waaronder tapas latino’s. Ook op ons terras is het goed toeven.
Tegen inlevering van deze bon krijgt u tot 1 juli 2019 10% korting op uw rekening.
Hasta luego!

Eetcafé San Blas, Strucht 77 in Schin op Geul. Tel: 06-29380457.
Volg ons op Facebook @eetcafesanblas.

Geniet met 10 procent korting op tapa's bij San Blas

Joy Flowers in Valkenburg aan de Geul maakt je blij

Bij Joy Flowers kunt u onder andere terecht voor de mooiste boeketten, alle soorten bloemwerk en voor Maison-Berger. De branders zuiveren de lucht en verspreiden een heerlijke parfum.
Bij besteding vanaf € 40,00 aan Maison Berger producten èn tegen inlevering van deze bon ontvangt u tot 1 juli 2019 een huisparfum t.w.v. € 22,00 GRATIS!

Joy Flowers, Walravenstraat 10-12 Valkenburg aan de Geul.

Joy Flowers in Valkenburg aan de Geul maakt je blij

Joy Flowers

€ 4,00 korting op de 4-daagse inschrijving van de Heuvelland Fiets 4-daagse

Wilt u genieten van Zuid-Limburg, van het vijf sterren Heuvelland met schitterende natuur en vergezichten, schilderachtige dorpjes, gastvrijheid en gezelligheid, dan is uw aanwezigheid bij de 14e Heuvelland Fiets 4-daagse in Valkenburg aan de Geul een onvergetelijke ervaring. De 4 -daagse wordt gehouden van 4 tot en met 7 juni 2019. Speciaal voor de recreatieve fietser zijn vier dagen lang routes van dagelijks naar keuze 25, 40 of 60 kilometer uitgezet. U krijgt € 4,00 korting op de 4-daagse inschrijving. Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven dan kan dit via onze website: www.heuvellandfiets4daagse.nl.

Korting op inschrijven Heuvelland Fiets 4-daagse

Heuvelland Fiets 4-daagse

Met € 4,50 korting naar David Lynch in het Bonnefantenmuseum in Maastricht

Het Bonnefantenmuseum presenteert met 'Someone is in my House' het eerste omvangrijke retrospectief van de befaamde Amerikaanse kunstenaar en filmmaker David Lynch in Nederland en het grootste museale overzicht ooit. Met ruim 500 werken wordt een uitzonderlijke artistieke en beeldende kant van Lynch belicht, die nog maar zelden in musea is getoond. Tegen inlevering van deze bon krijgt u voor maximaal twee personen korting. U betaalt € 8,- p.p. in plaats van € 12,50. De actie loopt t/m 28 april 2019. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties, t/m 18 jaar altijd gratis toegang.
Bonnefantenmuseum Avenue Céramique 250 in Maastricht

Met € 4,50 korting naar David Lynch in het Bonnefantenmuseum in Maastricht

Bonnefantenmuseum in Maastricht

€ 4,50 korting op Opera Fantasio van Opera Zuid in het Theater aan het Vrijthof

Opera Zuid presenteert In het kader van het Offenbach-jaar de komische opera 'Fantasio', een coproductie met Club Guy & Roni's Poetic Disasters Club en een samenwerking met FASHION CLASH. 'Fantasio' vertelt het verhaal van een jonge student die ervan droomt zijn leven een andere wending te geven. De dood van de hofnar creëert een opportuniteit die hij met beide handen grijpt. Hij bemachtigt de kleding van de nar en besluit zijn plaats in te nemen, in de hoop zo het hart te kunnen winnen van prinses Elsbeth. Zaterdag 25 mei 2019 in Theater aan het Vrijthof. Leden ontvangen op vertoon van deze bon bij de Uitbalie van Theater aan het Vrijthof € 4,50 korting op tickets voor de voorstelling in Maastricht (niet geldig voor reeds gekochte kaarten).

€ 4,50 korting op Opera Fantasio van Opera Zuid in het Theater aan het Vrijthof

Opera Fantasio van Opera Zuid

3-gangen menu van € 32,50 voor € 27,50 bij Markt Achttien in Meerssen

Bij Markt Achttien in Meersen vind je de perfecte mix van heerlijke gerechten, gezelligheid en persoonlijke service. En dit alles voor een prima prijs in een sfeervolle zaak, waar voor ieder wat wils te krijgen is. Tegen inlevering van deze bon betaal je tot 1 juni 2019 geen € 32,50 maar € 27,50 voor ons heerlijke 3-gangen menu.
Markt Achttien
Markt 18 Meerssen
Tel: 043-3655030

3-gangen menu van € 32,50 voor € 27,50 bij Markt Achttien in Meerssen

Markt Achttien in Meerssen

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven