Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Maastricht en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Onze Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt alle 14.000 leden uit Maastricht en Omstreken. Regelmatig praten zij samen met de directie over de koers van onze bank. De ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

De ledenraad kan:

 • de verantwoordelijkheid opheffen over gemaakte beslissingen
 • een nieuwe raad van commissarissen kiezen
 • de jaarrekening goedkeuren
 • beslissen waar we winst aan uitgeven
 • de bank adviseren in kwaliteit van dienstverlening en betrokkenheid bij de maatschappij

Lid worden van de ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt beslist de directie of u een geschikte kandidaat bent.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Uw vraag stellen aan de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Maastricht en Omstreken. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Rabo ledenmiddag bij Breuster Brouwers

De Breuster Brouwers en Museum het Ursulinenconvent in Eijsden, organiseren op zaterdag 15 september een Rabobank ledendag. Het programma start om 13.00 uur. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een stuk vlaai waarna een presentatie met rondleiding wordt verzorgd. Na afloop kunt u nog genieten van een heerlijk glas bier van de eigen Breuster Brouwers.

Normaal kost dit arrangement € 19,-, maar leden van de Rabobank betalen deze dag maar € 12,- per persoon. Graag aanmelden voor 1 september door een email te sturen naar info@ ursulinenconvent.com. Tot ziens op 15 september in het Ursulinenconvent.

Breuster Brouwers, Breusterstraat 27 in Eijsden. 

Rabo ledenmiddag bij Breuster Brouwers

Breuster Brouwers

50% korting op een vlaai naar keuze bij Dukers Bakkerij

Al 20 jaren runnen Raymond en Anita Dukers een zeer succesvolle bakkerij met 7 winkels in Zuid- Limburg, waaronder een winkel in Bunde en in Meerssen. Leden krijgen t/m 31 augustus 2018 éénmalig 50% korting op een vlaai naar keuze, alleen bij bestelling in de webshop: www.dukers.nl. Uw couponcode is: dicht62018. De bestelling is dan vervolgens af te halen in één van onze winkels.

50% korting op een vlaai naar keuze bij Dukers Bakkerij

Dukers, dé Bakker

20% korting op een product naar keuze bij Broers in Eijsden

Gezondheidswinkel Broers in Eijsden is hèt adres voor advies, bij zelfzorgmedicatie, homeopathie, vitaminen, natuurlijke huidverzorging, cadeaus en nog veel meer. Leden ontvangen bij  inlevering van deze bon 20% korting op een product naar keuze. Geldig tot 15 september 2018.

Gezondheidswinkel Broers, Breusterstraat 47 in Eijsden. www.gezondheidswinkel.nl

20% korting op een product naar keuze bij Broers in Eijsden

Gezondheidswinkel Broers

Gratis gebakje Beleef! bij kop koffie bij Bistro Beleef

Stoer, simpel en zonder poespas; zo kun je Bistro Beleef het beste omschrijven. De bistro ligt aan het mooiste pleintje van Valkenburg en is hiermee de ideale plek om de dag te starten of om juist heerlijk tot rust te komen. Je kunt er terecht voor een goed glas wijn in combinatie met een smakelijke lunch als start voor een flinke wandeling met vrienden in de mooie omgeving. De uitgebreide kaart biedt mogelijkheden om te genieten van lekkere borrelplanken, frisse salades of warme gerechten om de dag naar tevredenheid mee af te sluiten. 

Bistro Beleef staat voor kwaliteit en gezelligheid; hier worden belevenissen gecreëerd. Tegen inlevering van deze bon krijg je tot 15 september 2018 gratis een gebakje Beleef! bij een kop koffie, cappuccino of thee.

Bistro Beleef!, Theo Dorrenplein 18-A in Valkenburg aan de Geul.
www.bistrobeleef.nl

Gratis gebakje Beleef! bij kop koffie bij Bistro Beleef

Bistro Beleef!

Gratis karafje wijn bij een hoofdgerecht bij Stadsrestaurant

Sinds 1993 is Stadsrestaurant een culinair begrip. Lekker genieten in 't zonnetje van een drankje en hapje op één van de mooiste terrassen in het centrum van Valkenburg. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u tot 15 september 2018 gratis een karafje wijn bij een hoofdgerecht.

Stadsrestaurant Valkenburg, Grotestraat 23 in Valkenburg aan de Geul. www.stadsrestaurant.nl

Gratis karafje wijn bij een hoofdgerecht bij Stadsrestaurant

Stadsrestaurant Valkenburg

25% korting op een zomerse ijscoupe bij Bistrot on Top

Kom genieten op ons mooie terras. Overdag serveert Bistrot On Top ontbijt, patisserie, lunches en borrelplanken en ’s avonds een goed glas wijn of een heerlijk fris pèlske bij onze zomerse en zonnige gerechten. Leden krijgen tegen inlevering van deze bon 25% korting op onze heerlijke zomerse ijscoupes. Geldig tot 15 september 2018.

Bistrot On Top, Oranjeplein in Maastricht.
www.bistrotontop.nl

25% korting op een zomerse ijscoupe bij Bistrot on Top

Bistrot on Top

10% korting op het hele assortiment bij Bloemenhuis HEBE

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment bloemen, planten, rouw- en trouwwerk of een mooi cadeau. Via onze FLEUROP service kunt u uw bloemengroet binnen een dag over de hele wereld versturen. Tegen inlevering van deze bon krijgt u 10% welkomstkorting. Geldig tot 15 september 2018. 

Bloemenhuis HEBE, Vliegenstraat 8 in Bunde.
Tel. 043-3641587. www.hebebloemenhuis.nl

10% korting op het hele assortiment bij Bloemenhuis HEBE

Bloemenhuis HEBE

3-gangen menu van € 37,50 voor € 30,- bij Restaurant SamSam in Meerssen

Gezellig, lekker eten voor een redelijke prijs in een ontspannen, informele sfeer. Dat is kort samengevat de missie en passie van Restaurant SamSam. Want eten is een feest! Puur, vers en ambachtelijk; wij gaan voor kwaliteit. Tegen inlevering van deze bon betaalt u tot 15 september 2018 voor het 3-gangen menu geen € 37,50 maar € 30,-. 

SamSam, Volderstraat 31 in Meerssen. www.samsam-meerssen.nl

3-gangen menu van € 37,50 voor € 30,- bij Restaurant SamSam in Meerssen

Restaurant SamSam

€ 10,- korting op een onderhoudsbeurt bij George Walstock

Al vijfendertig jaar lang is Tweewielerspecialist George Walstock voor menig Maastrichtenaar en vele fietsers, trimmers en wielrenners buiten de Limburgse hoofdstad de vertrouwde en populaire rijwiel- en racefietszaak.

Ze kunnen er terecht voor optimale en snelle reparaties aan hun tweewieler, die meestal dezelfde, en uiterlijk de volgende dag klaar is. Ze hanteren scherpe prijzen voor de fietsen. Fietsenmerken: Trek, Bianchi, Cube, Batavus, Gazelle, Cortina en Alpina. Tot 15 september krijgt u, tegen inlevering van deze bon, €10 korting op een onderhoudsbeurt voor de fiets van € 50.   

Tweewielerspecialist George Walstock, Ruttensingel 160-A in Maastricht. www.walstock.nl.

€ 10,- korting op een onderhoudsbeurt bij George Walstock

Restaurant SamSam

10% korting bij de Ambachtelijke Slager Traiteur in Valkenburg

De Ambachtelijke Slager Traiteur in Valkenburg staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Smaak maakt onze kwaliteit bijzonder. Vers vlees, fijne vleeswaren, gourmet en dagverse maaltijden. Bij inlevering van een print van deze advertentie ontvangt u tot en met 31 december 2018 10% korting (niet in combinatie met andere acties). Ambachtelijke Slager Traiteur Valkenburg, Louis van der Maesenstraat 1 in Valkenburg. Telefoon: 043-6012413.

TraiteurValkenburg

Ambachtelijke slager Traiteur Valkenburg

€ 7,- korting op een 3-gangen keuzemenu bij de Daelhemergroeve in Valkenburg

Restaurant & Feestgrot Daelhemergroeve in Valkenburg is een hotspot voor culinaire genieters. De historische groeve herbergt een uniek restaurant met open belevingskeuken waar vers, uit de streek en groenten uit eigen tuin de hoofdrol spelen. Tegen inlevering van een print van deze advertentie betaalt u geen €36,50, maar € 29,50 p.p. voor een 3-gangen keuzemenu. (maximaal 8 personen, geldig tot 1 september 2018). Daelhemergroeve, Daalhemerweg 31 in Valkenburg.  Telefoon: 043-6014738.

Daelhemergroeve

Restaurant & Feestgrot Daelhemergroeve

10% korting bij verrassend Bombarino in Valkenburg aan de Geul

Restaurant Bombarino ligt in het gezellige centum van Valkenburg. De gerechten bestaan uit verrukkelijke ondagelijkse combinaties van ingrediënten die heerlijk harmoniëren op de tong. De inrichting blijf boeien door tal van kleine bijzonderheden. De gastvrijheid is die van mensen voor wie horeca een tweede natuur is. Samen zorgen zij ervoor dat ieder gerecht een smaakbeleving is. Een unieke sfeer, een verrassende keuken, hartelijke gastvrijheid, dat is Bombarino. De menukaart is divers en voor elk wat wils. Van een compleet kreeftenmenu tot saté of overheerlijke spareribs. Leden ontvangen bij inlevering van deze bon 10% korting. Restaurant Bombarino, Muntstraat 2 Valkenburg aan de Geul. Telefoon: 043 601 29 32. www.bombarino.nl

Bombarino

www.bombarino.nl

10% korting op wandelkleding bij Schoenhandel Wechseler in Valkenburg aan de Geul

Schoenhandel Wechseler is een echt familiebedrijf en vertrouwd adres voor dames-, heren- en kinderschoenen. U kunt hier terecht voor een ruim aanbod wandelschoenen en kleding van de merken Meindl, Lowa, Schöffel en Falke. Leden ontvangen tegen inlevering van deze bon 10% korting op wandelkleding. Schoenhandel Wechseler, St.Pieterstraat 6 in Valkenburg.

Wechseler

https://www.facebook.com/SchoenhandelWechseler/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven