Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Maastricht en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Onze Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt alle 14.000 leden uit Maastricht en Omstreken. Regelmatig praten zij samen met de directie over de koers van onze bank. De ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

De ledenraad kan:

 • de verantwoordelijkheid opheffen over gemaakte beslissingen
 • een nieuwe raad van commissarissen kiezen
 • de jaarrekening goedkeuren
 • beslissen waar we winst aan uitgeven
 • de bank adviseren in kwaliteit van dienstverlening en betrokkenheid bij de maatschappij

Lid worden van de ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt beslist de directie of u een geschikte kandidaat bent.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Uw vraag stellen aan de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Maastricht en Omstreken. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Rabo-menu in januari en februari bij Restaurant Vanille

Restaurant Vanille bestaat alweer 10 jaar en dat willen wij vieren.

Daarom serveren wij in de maand januari en februari 2018 het Rabo-menu. Het menu bestaat uit een geheel verzorgde avond bij Vanille: 5 gangen Cramignon menu met vooraf een glaasje hippe Couchon brut Prosecco, 3 glazen wijn uit ons arrangement, volop plat en/of bruisend tafelwater en koffie of thee met Vanille lekkers na. Voor de speciale prijs van € 75,- euro geniet u van een geheel verzorgde avond bij Restaurant Vanille. Reserveer o.v.v. Rabo-menu en ontdek zelf de smaak van ons restaurant!

Restaurant Vanille, Diepstraat 1, Eijsden. T: 043-4093554

Rabo-menu in januari en februari bij Restaurant Vanille

www.restaurantvanille.nl

Genieten bij de jongens in Bunde met een gratis drankje bij uw ontbijt of lunch

Kom voor een ontbijt of lunch, vlaai of gebak met koffie, wijn of bier. Onze bakkerswinkel heeft heerlijk brood, geweldige patisserie en chocolaterie. Bij inlevering van deze bon (tot 1 maart 2018) in onze lunchroom ontvangt u een kop koffie, capuccino of thee gratis bij uw lunch of gebak.
Bakkerij en Lunchroom Aux Délices de Sainte Agnes, Maastrichterlaan 1 in Bunde. T: 043- 3641366. 

Genieten bij de jongens in Bunde met een gratis drankje bij uw ontbijt of lunch

www.auxdelices.nl

Bourgondisch genieten en gezelligheid bij Brasserie Amuseer in Wijlre

Brasserie Amuseer staat voor bourgondisch genieten en gezelligheid. Bij ons kun je rekenen op Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid in een hippe ambiance met een knipoog naar onze roots. Brasserie Amuseer is gevestigd in een voormalige hoeve in hartje Wijlre. Een prima uitvalsbasis voor talloze fiets- en wandelroutes door het adembenemende Heuvelland en dus de perfecte gelegenheid om even op adem te komen en nieuwe energie op te doen. Op zonnige dagen nodigen we je graag uit op één van onze twee gezellige terrassen. Naast lunchen, dineren of borrelen, kun je bij Amuseer ook terecht voor feesten of catering op locatie.
Tegen inlevering van deze bon, betaal je tot 1 april 2018 voor het 'Onze toppers' combi- plankje geen € 13,50 maar € 9,50.  Amuseer uuch!
Brasserie & Catering Amuseer, Marchierstraat 11 in Wijlre. T: 043-8520439. 

Bourgondisch genieten en gezelligheid bij Brasserie Amuseer in Wijlre

www.brasserieamuseer.nl

De meest complete opticiën: Paul Block Optiek in Eijsden

Paul Block is al bijna 25 jaar een begrip in de regio en is toonaangevend op het gebied van oog-en hoorzorg. Naast exclusieve brillen zijn er ook gewone brillen voor iedere portemonnee. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u, tot 1 april 2018, 10% korting op de aanschaf van een complete bril op sterkte (vraag naar de voorwaarden).  Paul Block Optiek, Breusterstraat 45 in Eijsden. T: 043-4094878. 

www.paulblock.nl

Siciliaanse wijn met 10% korting bij Roger Pinckers in Sibbe

De Di Giovanna familie bewerkt reeds 5 generaties lang biologische wijngaarden, net buiten Sambuca di Sicilia, in het zuid-westen van Sicilië. Roger Pinckers te Sibbe biedt leden tot 1 maart 2018, tegen inlevering van deze bon, 10% extra korting op een doos met 6 flessen wijn van deze wijngaard.
Roger Pinckers Tuin | Dier | Streek, Dorpstraat 73 te Sibbe. T: 043-6015595. info@rogerpinckers.nl

Siciliaaanse wijn met 10% korting bij Roger Pinckers in Sibbe

www.rogerpinckers.nl

Kom met de familie naar de Efteling voor € 19 p.p op 17 en 18 maart 2018

Kom op 17 en 18 maart 2018 naar de Rabo Klantendagen in de Efteling. Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen en geniet van alle attracties en live entertainment. Als lid van de Rabobank betaalt u slechts € 19,00 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Tickets zijn beschikbaar vanaf 11 december 2017. Bestellen kan via rabobank.nl/dichterbij.

Kom met de familie naar de Efteling voor € 19 p.p op 17 en 18 maart 2018

www.rabobank.nl/dichterbij

10% korting bij Bloemenhuis De Zonnestraal in Meerssen

In onze moderne, service- en bloemenzaak in Meerssen vindt u een groot assortiment snijbloemen, planten, relatiegeschenken en mooie streekproducten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in bruidswerk, grafwerk en kleine/grote evenementen. Wij leveren niet alleen aan particulieren en bedrijven; ook voor Koninklijke opdrachtgevers staan wij graag klaar, zoals u heeft kunnen zien tijdens het bezoek van onze Koning en Koningin tijdens de rondvaart met de viering van 200 jaar Koninkrijk in Maastricht. Bij inlevering van deze bon ontvangt u tot 1 maart 2018, 10% korting op ons gehele assortiment (m.u.v. graf- en bruidswerk).
Bloemenhuis de Zonnestraal, Gasthuisstraat 28 in Meerssen. T: 043-3655081 of mail met info@bloemen huisdezonnestraal.nl

Kom met de familie naar de Efteling voor € 19 p.p op 17 en 18 maart 2018

www.bloemenhuisdezonnestraal.nl/

10% korting bij verrassend Bombarino in Valkenburg aan de Geul

Restaurant Bombarino ligt in het gezellige centum van Valkenburg. De gerechten bestaan uit verrukkelijke ondagelijkse combinaties van ingrediënten die heerlijk harmoniëren op de tong. De inrichting blijf boeien door tal van kleine bijzonderheden. De gastvrijheid is die van mensen voor wie horeca een tweede natuur is. Samen zorgen zij ervoor dat ieder gerecht een smaakbeleving is. Een unieke sfeer, een verrassende keuken, hartelijke gastvrijheid, dat is Bombarino. De menukaart is divers en voor elk wat wils. Van een compleet kreeftenmenu tot saté of overheerlijke spareribs. Leden ontvangen bij inlevering van deze bon 10% korting. Restaurant Bombarino, Muntstraat 2 Valkenburg aan de Geul. Telefoon: 043 601 29 32. www.bombarino.nl

Bombarino

www.bombarino.nl

10% korting op wandelkleding bij Schoenhandel Wechseler in Valkenburg aan de Geul

Schoenhandel Wechseler is een echt familiebedrijf en vertrouwd adres voor dames-, heren- en kinderschoenen. U kunt hier terecht voor een ruim aanbod wandelschoenen en kleding van de merken Meindl, Lowa, Schöffel en Falke. Leden ontvangen tegen inlevering van deze bon 10% korting op wandelkleding. Schoenhandel Wechseler, St.Pieterstraat 6 in Valkenburg.

Wechseler

https://www.facebook.com/SchoenhandelWechseler/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven