Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Maastricht en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Onze Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt alle 14.000 leden uit Maastricht en Omstreken. Regelmatig praten zij samen met de directie over de koers van onze bank. De ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

De ledenraad kan:

 • de verantwoordelijkheid opheffen over gemaakte beslissingen
 • een nieuwe raad van commissarissen kiezen
 • de jaarrekening goedkeuren
 • beslissen waar we winst aan uitgeven
 • de bank adviseren in kwaliteit van dienstverlening en betrokkenheid bij de maatschappij

Lid worden van de ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt beslist de directie of u een geschikte kandidaat bent.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Uw vraag stellen aan de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Maastricht en Omstreken. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Gratis 2e kopje koffie of thee bij Brasserie De Zeute Inval in Meerssen

Brasserie De Zeute Inval ademt de sfeer van een gezellige huiskamer. Geniet van smakelijke lunchgerechten, heerlijk vers gebak, goed verzorgde High Tea’s en iedere week een afwisselend avondgerecht. Ook thuis of op het werk zijn alle denkbare cateringopties mogelijk zoals compleet verzorgde buffetten, brunches en barbecues. Ook voor op het werk geleverde lunches kunt u bij De Zeute Inval terecht. Bij De Zeute Inval kan echt bijna alles! Bij inlevering van deze bon ontvangt u uw tweede kopje koffie of thee gratis. Deze actie is geldig t/m 15-12-2018. Brasserie de Zeute Inval, Gasthuisstraat 18 in Meerssen. www.zeuteinval.nl

Zeute inval

Brasserie Zeute Inval Meerssen

Kop koffie of thee met gebak en minigolf voor € 7,50 p.p. bij Monte Nova in Maastricht

Gelegen op de flank van de prachtige Sint-Pietersberg en grenzend aan het historische Fort Sint Pieter uit de 18e eeuw biedt Brasserie Monte Nova u een groot terras met een mooi uitzicht over de stad Maastricht en een 18-holes minigolf. Bij inlevering van deze bon kunt u t/m 30-11-2018 genieten van een kop koffie of thee met gebak & minigolf voor € 7,50 p.p.

Brasserie Monte Nova, Luikerweg 78, Maastricht. Tel. 043-3211729.

Brasserie Monte Nova Maastricht

Gratis drankje bij ieder lunchgerecht bij Confetti in Maastricht

Confetti staat voor ‘quality time’ samen met familie, vrienden en de kids. Wij serveren ondertussen zoete pancakes, frisse salades, luxe tosti’s en nog véél meer. In onze conceptstore shop je de leukste hebbedingetjes, kleertjes en cadeautjes. Kinderkleding hebben we van 0 tot 8 jaar. Leden ontvangen bij ieder lunchgerecht een gratis drankje naar keuze. Geldig t/m 30-11-2018.

Confetti, Boschstraat 68 Maastricht.

Confetti Maastricht

Gratis huisgemaakte soep naar keuze bij besteding van € 15 bij Madame Henriëtte in Meerssen

Bij Madame Henriëtte kun je terecht voor met liefde bereide verse maaltijden, tapas, quiches, dessertjes en ambachtelijk bereid brood. Er wordt met passie gevarieerd gekookt. Verder is er een uitgebreid assortiment verse vleeswaren en kazen, wijnen, olijfolie, aceto balasamico, pasta’s, mediterraanse chips maar ook mooi servies. In de vriezer vind je een groot assortiment huisgemaakte soepen. Naast de dagelijkse verkopen in de winkel verzorgt Madame Henriëtte ook op kleine schaal catering, u kunt dan denken aan luxe hapjes, uitgebreide tapasplanken en lunches.

Bij inlevering van deze bon ontvangt u, bij besteding van € 15,-, gratis één huisgemaakte soep (500 ml) naar keuze, 1 bon per klant. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties. Geldig t/m 15-11-2018.

Madame Henriette, Stationstraat 4 in Meerssen. www.madamehenriette.nl. Volg ons ook via facebook.

Madame Henriëtte

Madame Henriëtte Meerssen

High Tea voor 2 personen van € 39,00 voor € 31,50 bij Bliss Ice & More in Valkenburg aan de Geul

Bliss Ice & More is een trendy en gezellige ijssalon en meer. Genieten van huisgemaakt ijs, diverse soorten gebak, een kleine lunchkaart en een uitgebreide High Tea. Als lid krijgt u t/m 15-11-2018 een High Tea voor 2 personen voor € 31,50 ipv € 39,00.

Reserveren via: www.facebook.com/blissicemore/ of telefonisch 043-6013457.

Bliss Ice & More, Grendelplein 1 in Valkenburg aan de Geul.

Bliss Ice & More Valkenburg

20% korting op knoflookolijven bij Kazerij Verschuren in Eijsden

Kazerij Verschuren beschikt over een ruim aanbod aan binnen en buitenlandse kazen speciaal voor u zorgvuldig geselecteerd. Naast kazen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan hapjes, salades, wijnen, streekproducten etc. Bij inlevering van deze bon ontvangt u, t/m 30-11-2018, 20% korting op de lekkerste knoflookolijven van Zuid- Limburg.

Kazerij Verschuren, Koning Willem Alexanderstraat 3 in Eijsden.

Kazerij Verschuren Eijsden

Kazerij Verschuren Eijsden

2e kop koffie of thee gratis bij Lunchroom & Patisserie De Bongerd in Valkenburg aan de Geul

Lunchroom & Patisserie De Bongerd is al 28 jaar een begrip. Wij verzorgen voor u een compleet ontbijt (vanaf € 6,95), een uitgebreide lunch of een heerlijk stukje taart of vlaai van patisserie Peter Lemmens in Gronsveld. Tegen inlevering van deze bon krijgt u t/m 30-11-2018 het tweede kopje koffie of thee gratis.

Lunchroom & Patisserie De Bongerd, Walramplein 28 in Valkenburg aan de Geul.

De Bongerd Valkenburg

De Bongerd Valkenburg

€ 3,00 korting op een film bij Lumière Cinema in Maastricht

Bij Lumière Cinema, gelegen in de schitterend verbouwde monumentale ketelhuizen van de Sphinxfabriek, zie je de nieuwste films uit alle hoeken van de wereld, ook overdag. Leden betalen, tegen inlevering van deze bon aan de kassa, t/m 1-12-2018 slechts € 6,50 i.p.v. € 9,50 voor een middagvoorstelling naar keuze (aanvang voor 18.00 uur). Reserveren kan via 043-3214080.

Lumière Cinema, Bassin 88 in Maastricht.

Lumiere Cinema

Lumière Cinema Maastricht

20% korting bij Eetcafé De Kwizzenjèr in Gronsveld

Eetcafé De Kwizzenjèr is een eetgelegenheid in Gronsveld waar het al jaren uitstekend vertoeven is. Sinds juli 2017 is Jan van Baal de jonge, enthousiaste uitbater van dit eetcafé. Op de menukaart vinden gasten culinaire lunch- en dinergerechten met een eigentijdse twist, waarbij met grote regelmaat streekproducten worden gebruikt. Bovendien is bij ijswinkel Kwizz’iés overheerlijk ijs verkrijgbaar. Tegen inlevering van deze bon ontvangen leden bij besteding van drie gangen, 20% korting op de gerechten. Deze actie is niet van toepassing op dranken en geldt niet in combinatie met menu’s of andere aanbiedingen. Actie is geldig t/m 30-11-2018.

Eetcafé de Kwizzenjèr, Rijksweg 9a in Gronsveld. Tel. 043-4084314.

Kwizzenjer

Eetcafé De Kwizzenjèr Gronsveld

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven