Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Maastricht en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Onze Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt alle 14.000 leden uit Maastricht en Omstreken. Regelmatig praten zij samen met de directie over de koers van onze bank. De ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

De ledenraad kan:

 • de verantwoordelijkheid opheffen over gemaakte beslissingen
 • een nieuwe raad van commissarissen kiezen
 • de jaarrekening goedkeuren
 • beslissen waar we winst aan uitgeven
 • de bank adviseren in kwaliteit van dienstverlening en betrokkenheid bij de maatschappij

Lid worden van de ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt beslist de directie of u een geschikte kandidaat bent.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Uw vraag stellen aan de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Maastricht en Omstreken. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

Gratis glaasje port bij een kaasplankje bij Bo* in Meerssen

Bo*, gezellig eten en drinken. Nog steeds Bo maar compleet vernieuwd. Helemaal ingericht om gezellig samen te eten en te drinken met een bar met open keuken. Op de kaart vindt u eerlijke producten en pure smaken met enkele hoofdgerechten, pasta's, salades en burgers. Met onze dagelijkse suggesties wordt de kaart verder aangevuld. Een aantal kleine tapasgerechten en borrelplanken zorgen, in combinatie met een speciaal bier of mooi glas wijn, voor een complete uitgaansbeleving. De indeling van de zaak maakt het een prima locatie voor bedrijfs- verenigings- en groepsbijeenkomsten.

Bij inlevering van deze coupon ontvangt u gratis een glaasje port bij een kaasplankje. Geldig tot 31 december 2017. Bo* Eten en Drinken, Markt 24 in Meerssen.

Gratis glaasje port bij een kaasplankje bij Bo* in Meerssen

www.bomeerssen.nl

10% korting op een behandeling bij Beautysalon Be by Kay in Gronsveld

Uw vertrouwde beautysalon in het centrum van Gronsveld. De huidcoaches bieden u een totaalconcept met onder andere huidverbetering, bindweefselmassage, permanente makeup, pedicure en manicure. Leden ontvangen bij inlevering van deze bon 10% korting op een behandeling naar keuze. Geldig t/m 31 oktober 2017. Beautysalon Be by Kay, Rijksweg 78A in Gronsveld. Telefoon +31 652 11 65 74.

www.bebykay.nl

€ 5 korting bij een besteding vanaf € 25 bij Bloemen Kicken in Maastricht

Bloemen Kicken, een begrip in de omgeving. Bij Bloemen Kicken staat kwaliteit en service voorop. U kunt bij ons terecht voor al uw boeketten en bloemwerk, zowel privé als zakelijk. Wij hebben een groot assortiment in bloemen, planten, potten, Lampe Berger. Gratis parkeren op eigen parkeerplaats. Bij inlevering van deze bon ontvangt u € 5,- korting bij een besteding van € 25,-. Geldig tot 1 december 2017. Bloemen Kicken, Burg. Cortenstraat 89 in Maastricht.

€ 5 korting bij een besteding vanaf € 25 bij Bloemen Kicken in Maastricht

www.bloemenkicken.nl

Gratis kop koffie met mini crème brûlée na een hoofdgerecht bij Eetcafé De Lanteern in Maastricht

Genieten bij Eetcafé De Lanteern. Eetcafé de Lanteern is gelegen aan één van de mooiste pleinen van Nederland: het Onze Lieve Vrouweplein. Binnen heerst een ongedwongen sfeer met gezellige zitjes, open keuken met veelal zelfgemaakte producten en veel speciaal bieren van het vat. Buiten is een groot terras met uitzicht op de Onze Lieve Vrouw 'Sterre der Zee' Basiliek. De ideale plek om op een zomerse dag iets te drinken of te eten. U bent de hele dag welkom voor een drankje een klein hapje of een uitgebreide maaltijd. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u, na een hoofdgerecht, gratis een kop koffie met mini crème brûlée t.w.v. € 4,50. Geldig tot 1 december 2017. Eetcafé de Lanteern, Onze Lieve Vrouweplein 26 in Maastricht.

Gratis kop koffie met mini crème brûlée na een hoofdgerecht bij Eetcafé De Lanteern in Maastricht

www.lanteern.nl

Gratis LED verlichting bij een spanplafond van Spannende Plafonds

Een mooi nieuw strak afgewerkt plafond zonder rommel? Spanplafonds van Spannende Plafonds zijn de oplossing. Onze plafonds worden vakkundig en zonder veel rommel en overlast meestal binnen 1 dag gemonteerd, direct onder uw bestaande (oude) plafond. Speciaal voor leden bieden wij de energiezuinige LED-verlichting GRATIS aan. Geldig tot 31 december 2017. Bel voor een afspraak +31 641 001 684.

Gratis LED verlichting bij een spanplafond van Spannende Plafonds

www.spannendeplafonds.nl

10% korting op al uw bestellingen en aankopen bij Mi Casa in Valkenburg aan de Geul

Culinair genieten bij Mi Casa in Valkenburg! Naast alles voor een sfeervolle aankleding van uw woonhuis, is het bij Mi Casa genieten geblazen van de culinaire topproducten van Nicolas Vahe. Gebruik ze zelf in uw keuken of geef ze cadeau. Misschien wel een tip voor de kerst! Op bestellingen en aankopen tot 1 december 2017 krijgt u, tegen inlevering van deze bon, 10% korting. Mi Casa Valkenburg, St. Pieterstraat 15 in Valkenburg aan de Geul.

10% korting op al uw bestellingen en aankopen bij Mi Casa in Valkenburg aan de Geul

www.micasavalkenburg.nl

10% korting op een sieraad naar wens bij Sanne Kickken in Eijsden

Het ligt in de menselijke natuur, blij te worden van iets moois. Het speelt daarbij geen rol of het om muziek, poëzie, schilderijen of sieraden gaat. Met heel veel plezier maakt goudsmid Sanne Kickken sieraden naar eigen idee en ontwerp. Voor Sanne is het een grote uitdaging om samen met u een sieraad te ontwerpen naar uw idee, in zilver en/of diverse soorten goud. Leden krijgen tot 1 november 2017, 10% korting op het ontwerpen en het vervaardigen van een sieraad. Goudsmid Sanne Kickken, Kennedylaan 1 in Eijsden. Telefoon 043-4091217.

10% korting op een sieraad naar wens bij Sanne Kickken in Eijsden

www.sannekickken.nl

Voordelig kennismaken met golf bij Golfbaan Het Rijk van Margaten

Golfbaan Het Rijk van Margraten is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de regio. Op deze prachtige golfbaan bent u van harte welkom om kennis te maken met het plezier van de golfsport! Tijdens een groepsles van 80 minuten maakt een ervaren golfprofessional u bekend met de belangrijkste beginselen van het golfspel en leert u de verschillende slagen. De normale prijs van deze kennismakingsles is € 29,- per persoon. Tegen inlevering van deze bon ontvangen u en een eventuele tweede persoon echter € 10,- korting. Dit betekent dat u beiden kennis kunt maken voor slechts € 19,- per persoon. Deze actie is geldig t/m 31 december 2017. Golfbaan Het Rijk van Margraten. T 043-356 99 99. www.golfenophetrijk.nl

Golfbaan

www.golfenophetrijk.nl

10% korting bij verrassend Bombarino in Valkenburg aan de Geul

Restaurant Bombarino ligt in het gezellige centum van Valkenburg. De gerechten bestaan uit verrukkelijke ondagelijkse combinaties van ingrediënten die heerlijk harmoniëren op de tong. De inrichting blijf boeien door tal van kleine bijzonderheden. De gastvrijheid is die van mensen voor wie horeca een tweede natuur is. Samen zorgen zij ervoor dat ieder gerecht een smaakbeleving is. Een unieke sfeer, een verrassende keuken, hartelijke gastvrijheid, dat is Bombarino. De menukaart is divers en voor elk wat wils. Van een compleet kreeftenmenu tot saté of overheerlijke spareribs. Leden ontvangen bij inlevering van deze bon 10% korting. Restaurant Bombarino, Muntstraat 2 Valkenburg aan de Geul. Telefoon: 043 601 29 32. www.bombarino.nl

Bombarino

www.bombarino.nl

10% korting op wandelkleding bij Schoenhandel Wechseler in Valkenburg aan de Geul

Schoenhandel Wechseler is een echt familiebedrijf en vertrouwd adres voor dames-, heren- en kinderschoenen. U kunt hier terecht voor een ruim aanbod wandelschoenen en kleding van de merken Meindl, Lowa, Schöffel en Falke. Leden ontvangen tegen inlevering van deze bon 10% korting op wandelkleding. Schoenhandel Wechseler, St.Pieterstraat 6 in Valkenburg.

Wechseler

https://www.facebook.com/SchoenhandelWechseler/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven