Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank Maastricht en Omstreken. De voordelen van het lidmaatschap:

 • meebeslissen met uw bank
 • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Onze Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt alle 14.000 leden uit Maastricht en Omstreken. Regelmatig praten zij samen met de directie over de koers van onze bank. De ledenraad vormt een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

De ledenraad kan:

 • de verantwoordelijkheid opheffen over gemaakte beslissingen
 • een nieuwe raad van commissarissen kiezen
 • de jaarrekening goedkeuren
 • beslissen waar we winst aan uitgeven
 • de bank adviseren in kwaliteit van dienstverlening en betrokkenheid bij de maatschappij

Lid worden van de ledenraad

Elk jaar treedt een kwart van de ledenraad af. Leden kunnen zich herkiesbaar stellen en zitten maximaal acht jaar in de ledenraad. Stuur een e-mail naar de directie als u lid wilt worden van de ledenraad. Zodra een vacature vrijkomt beslist de directie of u een geschikte kandidaat bent.

Geef uw interesse voor de ledenraad door

Uw vraag stellen aan de ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij Maastricht en Omstreken. Hierin vindt u:

 • financieel nieuws
 • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
 • interviews met lokale ondernemers
 • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Wij zijn blij met onze leden. Daarom profiteren leden van lokale en landelijke aanbiedingen. Onze zakelijke klanten en samenwerkingspartners stellen aantrekkelijke aanbiedingen samen. Deze wisselen regelmatig.

10% korting bij de Ambachtelijke Slager Traiteur in Valkenburg

De Ambachtelijke Slager Traiteur in Valkenburg staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Smaak maakt onze kwaliteit bijzonder. Vers vlees, fijne vleeswaren, gourmet en dagverse maaltijden. Bij inlevering van een print van deze advertentie ontvangt u tot en met 31 december 2018 10% korting (niet in combinatie met andere acties). Ambachtelijke Slager Traiteur Valkenburg, Louis van der Maesenstraat 1 in Valkenburg. Telefoon: 043-6012413.

TraiteurValkenburg

Ambachtelijke slager Traiteur Valkenburg

€ 7,- korting op een 3-gangen keuzemenu bij de Daelhemergroeve in Valkenburg

Restaurant & Feestgrot Daelhemergroeve in Valkenburg is een hotspot voor culinaire genieters. De historische groeve herbergt een uniek restaurant met open belevingskeuken waar vers, uit de streek en groenten uit eigen tuin de hoofdrol spelen. Tegen inlevering van een print van deze advertentie betaalt u geen €36,50, maar € 29,50 p.p. voor een 3-gangen keuzemenu. (maximaal 8 personen, geldig tot 1 september 2018). Daelhemergroeve, Daalhemerweg 31 in Valkenburg.  Telefoon: 043-6014738.

Daelhemergroeve

Restaurant & Feestgrot Daelhemergroeve

10% korting bij Angels & Heroes in Maastricht op Petit Bateau en Janod speelgoed

Angels & Heroes: Een winkel vol met stoere, unieke en vooral hippe kleding van de tofste merken. Zij zorgen voor een stralende Angel of stoere Hero look! Maar hier vind je ook dat ene originele cadeau voor op kraamvisite, de verjaardag van je zoon of dochter of om je kleinkind mee te verrassen. Van kinderkleding tot kraamcadeau, van knuffelolifant tot houten loopfiets in ieder geval voor elk wat wils. Bij Angels & Heroes vindt je onder andere merken als Alice Pi, American Outfitters, BamBam, Blue Rebel, Dirkje, Falke, Guess, HippySkippy, Janod, Jellycat, Kaloo, Le Big, Le Temps Des Cerises, Mayoral, Miss Leod, Playforever, Petit Bateau en ShoesMe.

Bij inlevering van een print van deze advertentie ontvang je tot 1 juli 2018, 10% korting op de collectie van Petit Bateau en Janod speelgoed. Ang,/p>

Angels Heroes

Angels & Heroes Maastricht

Een half uur extra bij Spa Marsana in Meerssen

Genieten van alle saunafaciliteiten, zonder medebezoekers. Heerlijk samen relaxen in alle rust en privacy. Voor extra verwennerij boekt u een heerlijke ontspanningsmassage. Leden die voor 1 juli een verblijf van tenminste drie uur reserveren o.v.v. ‘Dichterbij’ krijgen een half uur extra, ter waarde van € 15,-, gratis. 

Spa Marsana, Past. N. de Reimsstraat 12 in Meerssen. Emailadres: info@spamarsana.nl. Telefoon: 043-3653410. 

SpaMarsana

Spa Marsana in Meerssen

10% korting bij verrassend Bombarino in Valkenburg aan de Geul

Restaurant Bombarino ligt in het gezellige centum van Valkenburg. De gerechten bestaan uit verrukkelijke ondagelijkse combinaties van ingrediënten die heerlijk harmoniëren op de tong. De inrichting blijf boeien door tal van kleine bijzonderheden. De gastvrijheid is die van mensen voor wie horeca een tweede natuur is. Samen zorgen zij ervoor dat ieder gerecht een smaakbeleving is. Een unieke sfeer, een verrassende keuken, hartelijke gastvrijheid, dat is Bombarino. De menukaart is divers en voor elk wat wils. Van een compleet kreeftenmenu tot saté of overheerlijke spareribs. Leden ontvangen bij inlevering van deze bon 10% korting. Restaurant Bombarino, Muntstraat 2 Valkenburg aan de Geul. Telefoon: 043 601 29 32. www.bombarino.nl

Bombarino

www.bombarino.nl

10% korting op wandelkleding bij Schoenhandel Wechseler in Valkenburg aan de Geul

Schoenhandel Wechseler is een echt familiebedrijf en vertrouwd adres voor dames-, heren- en kinderschoenen. U kunt hier terecht voor een ruim aanbod wandelschoenen en kleding van de merken Meindl, Lowa, Schöffel en Falke. Leden ontvangen tegen inlevering van deze bon 10% korting op wandelkleding. Schoenhandel Wechseler, St.Pieterstraat 6 in Valkenburg.

Wechseler

https://www.facebook.com/SchoenhandelWechseler/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven