Echt vermogen verdient méér!

Rabo Vermogensmanagement is een totaalconcept: wij hebben alle diensten in huis om de klant te bedienen. Maar in de all-in combinatie zijn we uniek als bank. Of het nu gaat om vermogensbeheer, vermogenszorg, charity management, vermogenskrediet, informal investing of de financiële begeleiding van de opgroeiende kinderen van vermogende ouders; op al deze aspecten bundelen we de expertise van specialisten in het hele land, en daarbuiten, om de klant te bedienen

Puur maatwerk

Het vermogensplan is de basis van het totaalconcept, het fundament. Hierop wordt alles gebouwd en het is van cruciaal belang dat die basis goed in elkaar zit,” aldus Rogér Bollen, vermogensmanager. "Wij willen het verhaal kennen, een persoonlijke band opbouwen. Weten ook hoe iemand denkt en zijn of haar leven wil invullen. Waar ligt zijn passie? Wat wil hij nog bereiken of realiseren? Vervolgens gaan we de doelen met de klant vaststellen. Werken zonder duidelijke stip op de horizon is namelijk als het besturen van een auto zonder te weten waar je heen gaat. En die doelen kunnen heel divers zijn: later zorg kunnen inkopen, het familiekapitaal in stand houden en het overdragen naar de volgende generatie, het opbouwen van een adequate pensioenvoorziening of het faciliteren van een bedrijfsoverdracht. In alles werken we daarbij nauw samen met de persoonlijke adviseurs van de klant, zoals zijn accountant, fiscalist of notaris. Afhankelijk van de persoonlijke doelen kijken we naar de middelen en welke risico’s de klant aanvaardbaar acht. Dan pas gaan we aan het vermogensplan werken. Puur maatwerk en het sluitstuk van het proces."

Lokaal vermogensplan

Ook vermogensbeheer kan onderdeel uitmaken van het vermogensplan. Jacqueline Jamin, ook vermogensmanager: "Ook hier zien we vaak dat de klant specifieke wensen heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Anderzijds tref ik soms oud-ondernemers die een deel van hun vermogen willen gebruiken om startende of groeiende ondernemingen te helpen. We brengen geïnteresseerden in contact met ambitieuze ondernemers die kapitaal zoeken. Ook dan kijken we hier in Maastricht nadrukkelijk naar het Limburgse speelveld. Veel Limburgse vermogenden zien hun geld graag in eigen omgeving renderen. Daar spelen wij op in.

Heeft u vragen belt u ons dan via 043-328 18 15 of stuur een e-mail.

E-mail

Lees meer over Vermogensmanagement