Activiteiten in de Rabobank Coöperatie Weken

Eef

De Rabobank Coöperatie Weken zijn veel meer dan geld alleen. We vinden het ook belangrijk om kennis en netwerk te delen. Daarom staan er tal van activiteiten op de agenda, voor jong en oud. Hieronder lees je meer over deze activiteiten en het aanmelden.

Wat schaft de pot over 10 jaar? Wij vertellen het u op 9 oktober.

Zonder eten kunnen we niet leven en eten doen we minimaal drie keer per dag. Maar hoe we het eten halen of laten bezorgen, wat er in het boodschappenkrat zit en wie het produceert, kan over tien jaar wel eens compleet anders zijn. Daarom vragen Rabobank en Boeren van Nederland zich samen af: wat eten we over tien jaar? We hebben we 3 sprekers uitgenodigd, Ruud Veltenaar, Rosanne Hertzberger en Willem Gunneman, die met humor, visie, expertise en interactie hun kennis delen en tegelijkertijd de deskundigheid en praktijkervaring van jou vragen. Schrijf je via onderstaande link in voor deze inspirerende gratis avond.

Inschrijven

Kidsweek in de herfstvakantie

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland denkt ook aan de jeugd tijdens de Rabo Kidsweek. Naar de film, zwemmen of spelen bij de IJsboerderij, het kan allemaal. Belangrijk om de post goed in de gaten te houden want onze jongen klanten tussen 0 en 15 jaar krijgen in september een kaart thuis die zij in de herfstvakantie kunnen inleveren in ruil voor een ticket voor één van de activiteiten. Bekijk via onderstaande link de activiteiten.

Meer informatie over de activiteiten

Rabo Regio Concert

Het traditionele Rabo Regio Concert krijgt dit jaar vorm door het exclusieve Rabobankprogramma Bakker, Bak & Friends. Deze avond is de feestelijke afsluiting van de Rabobank Coöperatie Weken. Het concert is op donderdagavond 29 november in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Tijdens deze avond krijgen regionale talenten (jong en oud) de kans in een professionele ambiance hun kwaliteiten te etaleren. Van populair klassiek tot pop, zowel vocaal als instrumentaal, solo of in een groep.

De talenten worden begeleid door niemand minder dan Cor Bakker en zijn combo. Deze sympathieke pianist begeleidde veel beroemde artiesten, van Toots Thielemans, Lionel Richie, Gilbert O'Sullivan tot Viktor Lazlo. Velen kennen hem van de televisieprogramma's met Paul de Leeuw. De avond wordt gepresenteerd door tv-persoonlijkheid Gregor Bak. Hij is musicoloog en veelzijdig muzikant en verwierf landelijke bekendheid met televisieprogramma's als Zo Vader Zo Zoon en De Zingende Zaak. Als lid of klant van de bank kun je dit concert kosteloos bijwonen. Kaarten reserveer je via onderstaande link

Kaarten reserveren

Audities voor Rabo Regio Concert

Voor lokaal talent is het Rabo Regio Concert een uitgelezen kans zich professioneel te manifesteren. Zaterdag 10 november vinden de audities plaats in Meppel. Een aantal geselecteerde deelnemers gaat daarna samen met Cor Bakker aan de slag om hun optreden op 29 november tot een succes te maken. Ben jij of ken jij iemand die een lokaal talent is en het verdient om mee te doen? Aanmelden voor de audities kan via onderstaande link

Hier aanmelden

Meppel, 11-9-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn