Cursussen SeniorWeb

Cursussen SeniorWeb

Met de Rabo Bankieren App regel je jouw bankzaken veilig met je smartphone of tablet. Wil je de Rabo Bankieren App op jouw telefoon en starten met tips en stap-voor-stapuitleg? Kom dan naar de cursus Rabo Bankieren App van SeniorWeb Meppel en Steenwijk.

Bijeenkomst

Elke 3e dinsdagmorgen van de maand is er een bijeenkomst in Meppel en elke 3e donderdagmorgen van de maand in Steenwijk. Aanmelden is verplicht en kan via de website.

Financieel gezond leven voor iedereen

De Rabobank heeft een kraakheldere missie: een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. Dat betekent dus zo weinig mogelijk schulden en een groter financieel bewustzijn. Maar daarvoor kunnen we niet zonder samenwerking. Samen met maatschappelijk betrokken partners vormen we een brede coalitie. Zo zijn we sinds 1996 partner van SeniorWeb, een landelijke vereniging met 150.000 leden, 410 leslocaties en 2.900 vrijwilligers, met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken. Bekijk de video om te zien hoe senioren het gemak en plezier van computers, smartphones en internet ontdekken, wat hen in staat stelt om langer zelfstandig te blijven bankieren.

Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, 23-10-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn