Inloopfuncties kantoren Oldemarkt en Vollenhove vervallen

Inloopfuncties kantoren Oldemarkt en Vollenhove vervallen

Vanaf 1 juli 2017 worden de inloopfuncties in de kantoren Oldemarkt en Vollenhove beëindigd. Reden hiervoor is de grote afname van het aantal bezoeken aan de kantoren. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van onze online diensten, internet- en mobiel bankieren. De pin- en sealbagautomaat (stortautomaat voor papiergeld) blijven op de huidige plek aanwezig. Uiteraard blijft Rabobank actief in uw dorp en bieden wij u graag een aantal alternatieven aan om u goed van dienst te kunnen blijven. 

Alternatieven

Rabo Thuis Adviseur
De thuisadviseur komt bij u thuis of spreekt met u ergens anders af voor een gesprek over bankzaken. U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer de online kanalen of een bezoek aan één van de vestigingen niet tot de mogelijkheden behoort.

Rabo Geld Expres
De Rabo Geld Expres is een gratis service die ervoor zorgt dat u contant geld thuis bezorgd krijgt. Deze service is bedoeld voor klanten die niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat. 

Snel en makkelijk zelf regelen
Veel bankzaken kunt u zelf regelen. Daarvoor hoeft u niet langs te gaan bij uw Rabobank. Eenvoudige bankzaken regelt u snel en gemakkelijk thuis via www.rabobank.nl. Via deze site vindt u tevens onze dichtstbijzijnde kantoren.

Contant geld storten
Voor het storten van contant geld in de buurt van Oldemarkt verwijzen wij u naar het dichtstbijzijnde kantoor van Rabobank Heerenveen- Zuidoost Friesland in Wolvega. Ook kunt u terecht op ons eigen kantoor in Steenwijk, Meppelerweg 47. Voor het storten van contant geld in de buurt van Vollenhove verwijzen wij u graag naar onze dichtstbijzijnde kantoren aan Brouwersstraat 15 in Meppel en Meppelerweg 47 in Steenwijk. Ook kunt u terecht op het kantoor van Rabobank Noordoostpolder in Emmeloord. 

Inloopmoment
Vanaf 1 september kunt u, in Oldemarkt en Vollenhove, één keer per maand bij ons binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek of informatie over uw bankzaken en/of onze diensten. Wij stellen u via onze eigen, en lokale media op de hoogte waar en wanneer deze inloopmomenten plaatsvinden. 

Heeft u nog vragen?

Wilt u gebruik maken van één van de aangeboden alternatieven of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via (0522) 52 23 00.

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail