Inloopspreekuur Bedrijven

Twee mannen in overleg

Heeft u vragen over (het starten van) uw eigen bedrijf of wilt u eens sparren met een adviseur? Kom vrijblijvend binnenlopen tijdens ons Inloopspreekuur Bedrijven.

Starten van een bedrijf

Bij het starten van een eigen bedrijf komt veel kijken. Tijdens het Inloopspreekuur kunt u sparren met een adviseur over uw bedrijfsplan, sector en situatie. Ook als u een financiering nodig heeft, denken we graag met u mee! Met concrete tips en tools helpen wij u een goede start te maken met uw bedrijf. Want een goede start is het halve werk!

Kijk voor starterstips alvast op ikgastarten.nl

Bestaand bedrijf

Heeft u al langer een eigen bedrijf, ook dan kunt u vrijblijvend binnenlopen tijdens ons Inloopspreekuur. Onze accountmanagers beantwoorden uw vragen graag.

Tijd en locatie

U bent elke dinsdag op de even weken welkom bij de Brouwerstraat 15 in Meppel van 14.00 tot 16.30 uur. Op de oneven weken kunt u op dezelfde tijd terecht in Steenwijk aan de Meppelerweg 47.

Afspraak maken

Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten het inloopspreekuur langs te komen. Bel voor een afspraak naar (0522) 52 24 00 of stuur een e-mail naar Bedrijven.mss@rabobank.nl

Meppel, 24-11-2016

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn