Kom jij de ledenraad versterken?

Zakelijk bellen

De ledenraad van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland is op zoek naar nieuwe leden. Je wilt je sterk maken voor zaken die de bank aangaan in Meppel, Staphorst en Steenwijkerland? Je hebt oog voor wat er speelt in de maatschappij? En je wilt meedenken over wat wij als coöperatieve bank kunnen bijdragen aan de samenleving? Dan is de rol van ledenraadslid wellicht wat voor jou.

Profielschets

Lid zijn van de ledenraad is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Als lid van de ledenraad:

  • weet je wat onze klanten belangrijk vinden
  • ben je zichtbaar betrokken bij onze regio
  • heb je affiniteit met de agrarische sector (regio Meppel en Steenwijkerland) of
  • heb je affiniteit met de particuliere sector (regio Meppel, Staphorst en Steenwijkerland)
  • gebruik je jouw persoonlijke en professionele kennis
  • zet je het belang van de bank en de leden voorop
  • spreek je actief met de ledenraad, directie en raad van commissarissen
  • maak je tijd voor geplande vergaderingen en overleggen

Procedure

Geïnteresseerden kunnen zich tot 31 oktober 2020 melden. Een selectiecommissie bestaande uit ledenraadsleden en commissarissen, voert op 6, 9 en 10 november 2020 kennismakingsgesprekken waarna zij een passende voordracht doen.

Herkiesbare leden

Daarnaast zijn de volgende ledenraadsleden aftredend en herkiesbaar; Hendrik Mulder (Staphorst) en André Spans (Steenwijkerland). Beide ledenraadsleden hebben goed gefunctioneerd in de afgelopen termijn en hebben aangegeven herkiesbaar te zijn. Conform het lokale bank statuut hebben de leden zelf ook het recht kandidaten voor te dragen. Wij maken je erop attent dat een dergelijke voordracht schriftelijk dient te geschieden, ondertekend door 10 of meer leden voor 31 oktober 2020. De schriftelijke voordracht inclusief motivatie en CV kan verstuurd worden naar: Rabobank Meppel- Staphorst- Steenwijkerland, t.a.v. Directie, Antwoordnummer 2026 8000VB Zwolle. Indien na deze datum de directie vaststelt dat het aantal kandidaten gelijk is aan het aantal vacatures, dan zijn de twee herkiesbare kandidaten automatisch verkozen.

Solliciteren

Je kunt solliciteren tot 31 oktober via het online sollicitatieformulier of via directie.mss@rabobank.nl. Om een beeld te krijgen bij je ervaring en aansluiting op het profiel vragen wij je CV mee te sturen.

Formulier kandidaatstelling ledenraad

Meppel, 29-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn