Rabo Regio Concert 1 februari 2020

Rabo Regio Concert 1 februari 2020

Na een succesvolle reeks met concerten, willen wij u wederom laten genieten van een sfeervol concert. Een muzikaal spektakel met gastoptredens van Trijntje Oosterhuis en Danny de Munk en lokale talenten.

Rabo Regio Orkest

Speciaal voor het Rabo Regio Concert wordt voor deze avond het Rabo Regio Orkest samengesteld. Dit orkest bestaat uit leden van CMV Prinses Margriet en de Vollenhoofsch Fanfare uit Vollenhove. Ruim 70 muzikanten gaan, onder leiding van dirigent Erik van der Weerd, de artiesten begeleiden bij hun optredens.

Programma

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Meenthe. De evenementenhal is voorzien van zitplaatsen (geen gereserveerde stoelen). Vanaf 20.00 uur starten de optredens onder begeleiding van het Rabo Regio Orkest.

Lid van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

Als lid van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunt u dit muzikale spektakel voor €10,- bijwonen. . Gebruik de actiecode RABOREGIO op de onderstaande website.

Note: Bent u rolstoel gebonden of slecht ter been? Meld u dit dan direct na het reserveren van uw kaarten. Stuur een e-mail naar: info@demeenthe.nl.

Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, 8-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn