Rabobank sluit vestiging Steenwijk, vestiging Staphorst alleen open op afspraak

Man aan de telefoon

De wereld verandert. De afgelopen maanden zelfs in de hoogste versnelling. Sinds de coronacrisis zijijn we nog meer online te vinden. We regelen onze zaken vooral digitaal. Zo ook onze bankzaken. Rabobank beweegt mee, in diezelfde hoge versnelling. Met dienstverlening die past bij de vraag van vandaag. Door het afgenomen fysieke bezoek aan de bank is het niet meer passend en rendabel om nog drie kantoren open te houden. Om die reden blijft ons kantoor in Steenwijk gesloten en is kantoor Staphorst (na de lockdown) alleen geopend voor afspraak voor advies. Wij begroeten u vanaf heden van harte op ons kantoor op Blankenstein 140 in Meppel. Wij zijn hier geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. En op donderdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Of direct zelf regelen

Veel bankzaken kunt u zelf online of telefonisch regelen. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw (online) bankzaken? Ga naar rabobank.nl of neem telefonisch contact op met een van de adviseurs van de Mobiele BankService van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland via telefoonnummer (0522) 522 300.

Wat is de Mobiele BankService?

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of om naar onze vestiging in Hardenberg te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Mobiele BankService. Met de Mobiele BankService kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs, zij zijn actief in gehele werkgebied en komen bij u thuis om uw bankzaken te regelen. Wilt u een afspraak* maken met één van onze adviseurs van de Mobiele BankService, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0522) 522 300.

*De Mobiele BankService is weer volledig beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

We blijven dichtbij!

We ontmoeten en bezoeken u graag waar en wanneer het u uitkomt. Zo werken wij met marktteams, elk marktteam bestaat uit mensen die zich verbonden voelen met een bepaalde plek. Zo zitten er in de marktteams rasechte inwoners van de gemeenten Meppel, Steenwijkerland en Staphorst, maar ook medewerkers die zich vanwege hun werk veel in deze gemeentes bewegen. Zij zijn de oren en ogen van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Mensen die graag bijdragen aan welzijn & welvaart in hun eigen omgeving. Mensen zoals jij. Dichtbij dus én betrokken.

Meppel, 12-4-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn