Rabobank voegt kantoren samen en breidt openingstijden uit

Rabobank agenda's en kalenders 2017

Vanaf 12 januari 2018 wordt de dienstverlening van ons kantoor Brouwersstraat 15 in Meppel samengevoegd met ons advies- en bestuurscentrum Blankenstein 140 in Meppel. Wat betekent dat voor u?

Ruimere openingstijden

Door het samenvoegen van de kantoren verlagen we onze kosten en krijgen we alle expertise op één plek, waardoor we u optimaal kunnen bedienen. Tegelijkertijd verruimen wij onze openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 08.00 uur tot 20.00 uur voor al uw vragen bij ons binnenlopen bij kantoor Blankenstein. Natuurlijk zijn wij 24/7 online en telefonisch voor u bereikbaar.

Tijdelijk gesloten

In verband met deze verhuizing zijn onze apparaten vanaf zaterdag 13 januari tijdelijk niet beschikbaar. Vanaf maandag 22 januari 08.00 uur zijn de apparaten beschikbaar in ons kantoor Blankenstein. Tijdens de verhuisperiode kunt u natuurlijk gebruik maken van onze kantoren in Steenwijk, Meppelerweg 47 en Staphorst, Bergerslag 1.

Wij wijzen u graag op een aantal alternatieven om u goed van dienst te zijn.

Rabo Thuis Adviseur
De Rabo Thuis Adviseur komt bij u thuis of spreekt ergens anders met u af voor een gesprek over bankzaken. U kunt van deze dienst gebruik maken wanneer de online kanalen of een bezoek aan één van de vestigingen niet tot uw mogelijkheden behoort.

Rabo Geld Express
De Rabo Geld Express is een service die ervoor zorgt dat u contant geld thuis bezorgd krijgt. Wij bieden u deze service gratis aan. De service is bedoeld voor klanten die niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat.

Inloopspreekuur Hypotheken
Vanaf 1 januari 2018 verhuist het Inloopspreekuur Hypotheken naar kantoor Blankenstein in Meppel. Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden. U kunt tijdens deze spreekuren vrijblijvend binnenlopen om bijvoorbeeld uw maximale hypotheek en maandlasten te berekenen. Elke eerste en derde zaterdag van de maand bent u tussen 10.00 – 13.00 uur van harte welkom in ons kantoor Blankenstein 140 in Meppel.

Snel en makkelijk zelf regelen
Veel bankzaken kunt u zelf regelen. Daarvoor hoeft u niet langs te gaan bij uw Rabobank. Eenvoudige bankzaken regelt u snel en gemakkelijk thuis via www.rabobank.nl.

Voor bedrijven

De apparaten die meeverhuizen met onze dienstverlening zijn de geldautomaat, de stortautomaat en de sealbagautomaat. In verband met het beperkte gebruik komt de muntrolautomaat te vervallen. U kunt muntrollen uiteraard blijven bestellen via Internetbankieren en daarna afhalen bij één van onze vestigingen. Tijdens de verhuisperiode kunt u natuurlijk gebruik maken van onze kantoren in Steenwijk, Meppelerweg 47 en in Staphorst, Bergerslag 1.

Heeft u nog vragen?

Wilt u gebruik maken van één van de aangeboden alternatieven of heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via (0522) 52 23 00.

Meppel, 21-11-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn