Regionomie

Rabobank is de dichtbij-bank die initiatieven aanjaagt en verbindt in de regio. Daarom kwam de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland in 2014 met het initiatief regionomie.

In de regionomie draait alles om de kracht van verbinding. Dit zit ook in de coöperatieve identiteit van Rabobank. De bank staat dicht bij klanten en leden en draagt bij aan de winst die telt in de regionomie: het maatschappelijke rendement.

Expeditieteams

De regionomie ontstond toen medewerkers van Rabobank, inwoners en ondernemers op expeditie gingen met de uitdaging om de kracht van de regio te versterken. De thema’s van de expeditieteams zijn Onderwijs, Zorg, Recreatie, Innovatie en Food&Agri.

De Regio Draait Door

Een regionomisch festival. Waar samen beleven en samen doen elkaar vinden. Een plek waar alles groeit en bloeit. Luisteren, zien en beleven van mooie ontstane initiatieven en projecten. Met elkaar, de mensen die onze regio gelukkiger, gezonder en mooier maken.

Het onzichtbare zichtbaar maken doen we tijdens De Regio Draait Door. De vierde editie vindt plaats bij Strandpaviljoen aan’t Wiede. Met je voeten in het zand. Waar we mooie regionale successen met elkaar delen. Waar inspirerende tafelgasten vertellen over hun initiatieven. Waar regionomen op de zeepkist staan en vertellen over hun droom. Van dromen naar doen. Van vonkjes naar vuur. Kennis delen en maken rondom het kampvuur. Onder het genot van live muziek en regionomische hapjes en drankjes. En dat alles op slippers of met je voeten in het zand.

Wie zien je graag tijdens De Regio Draait Door. En neem vooral je buurvrouw, broer, collega, sportmaatje of vriendin mee.

Wanneer: 21 september van 17 tot 21 uur
Waar: Standpaviljoen aan’t Wiede - Veneweg 247, 7946 LV Wanneperveen
Dresscode: Kom als jezelf
Aanmelden: www.regionomie.nl

Samen werken we aan de toekomst van uw regio!

Mooie voorbeelden van gerealiseerde dromen en projecten staan op:

www.regionomie.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven