Regionomie

Rabobank is de dichtbij-bank die initiatieven aanjaagt en verbindt in de regio. Daarom kwam de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland in 2014 met het initiatief regionomie.

In de regionomie draait alles om de kracht van verbinding. Dit zit ook in de coöperatieve identiteit van Rabobank. De bank staat dicht bij klanten en leden en draagt bij aan de winst die telt in de regionomie: het maatschappelijke rendement.

Expeditieteams

De regionomie ontstond toen medewerkers van Rabobank, inwoners en ondernemers op expeditie gingen met de uitdaging om de kracht van de regio te versterken. De thema’s van de expeditieteams zijn Onderwijs, Zorg, Recreatie, Innovatie en Food&Agri.

De Regio Draait Door

Met alweer de vierde editie in het vooruitzicht begint het een begrip te worden in de regio. Ook deze keer landen we weer op een inspirerende locatie in de regio, bij Strandpaviljoen aan’t Wiede in Wanneperveen. Luisteren, zien en het beleven van mooie ontstane initiatieven en projecten. Met elkaar. De mensen die onze regio gelukkiger en gezonder maken. Een programma waarin muziek, kennis, netwerken en inspiratie centraal staan. Met de voeten in het zand. Er is volop ruimte om mooie regionale successen met elkaar te delen. Ben jij er ook bij? Noteer 21 september vanaf 17.00 uur vast in je agenda. Na de zomer volgt het programma en de gegevens om je aan te melden.

Samen werken we aan de toekomst van uw regio!

Mooie voorbeelden van gerealiseerde dromen en projecten staan op:

www.regionomie.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven