Samen Bankieren

Is het voor u lastig uw bankzaken virtueel te regelen of naar een van de vestigingen te komen? Dan komt de Rabo Thuis Adviseur toch gewoon naar u, net als onze Rabo Geld Express. Deze gratis service is voor klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, ouderdom of een lichamelijke beperking.

De Rabo Thuis Adviseur

De Rabo Thuis Adviseurs helpen u bij zaken die niet telefonisch of via internet kunnen worden afgehandeld. U kunt hulp krijgen bij de volgende onderwerpen:

  • Een volmacht opstellen
  • Een verzekering afsluiten
  • Werken met Internetbankieren
  • Advies over betalen, sparen en verzekeren

De Rabo Thuis Adviseurs hebben geen geld of andere waarden bij zich.

De Rabo Geld Express

Rabo Geld Expres is een service die ervoor zorgt dat u contant geld thuis bezorgd kunt krijgen. Deze service is bedoeld voor klanten die niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat. En natuurlijk voor klanten die zodanig beperkt zijn in hun mobiliteit dat ze niet in staat zijn onze geldautomaten te bereiken. Deze service wordt gratis aangeboden aan klanten van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland.

Workshop online bankieren

Rabobank verzorgt samen met Seniorweb de workshop online bankieren. Voor klanten die geïnteresseerd zijn, is het mogelijk deze gratis workshop te volgen. Onder begeleiding gaat u aan de slag met online bankieren op de computer, smartphone of tablet. Stap voor stap wordt u wegwijs gemaakt in het regelen van uw bankzaken.

Afspraak maken

Bel ons gerust voor een afspraak. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (0522) 522 300

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven