#strakshebjehetnodig

In een toekomst waarin de overheid minder voor je regelt, moet je je eigen vragen stellen en beantwoorden. Tot wanneer wil je werken? Wil je een wereldreis maken? Welke zorg wens je later? Alle antwoorden kosten geld, dat niet meer vanzelfsprekend beschikbaar is. Het loont de moeite om je toch eens te verdiepen in je toekomstige situatie. Daarom organiseren wij een bijeenkomst op 3 april 2018 met gastspreker Dirk Brounen, die samen met Eef van Opdorp in een inspirerende bijeenkomst vertelt over hoe je financieel gezond leeft.

Financieel gezond leven

Slechts 2 op de 5 zet geld opzij voor later... 'Financieel gezond leven' is erg belangrijk. Door veranderingen in de verzorgsstaat heeft u straks meer eigen geld nodig in belangrijke fases in uw leven. De volgende vijf thema's staan hierin centraal: werk in de toekomst, studie kinderen, wonen, pensioen en zorg voor later.

Dirk Brounen & Eef van Opdorp

Prof. dr. Brounen heeft een deeltijd aanstelling als hoogleraar Real Estate Economics aan Tilburg University. Dirk Brounen daagt je uit om het heft in eigen hand te nemen en een actieplan te maken voor een financieel fitte toekomst. Eef van Opdorp, budgetcoach en bekend van tv, verrast ons met tips over hoe je slimmer met je geld kunt omgaan.

Locatie en tijd

De bijeenkomst vindt plaats bij de Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70 in Meppel.

  • Ontvangst: 19.30 uur
  • Start programma: 20.00 uur
  • Entree: gratis

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd en wilt u er graag bij zijn 3 april? Meld u dan aan hier aan.

communicatie.mss@rabobank.nl

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren

Bedrijven