Vertrek Marco Dirksen

Rabobank

Marco Dirksen, directeur bedrijven bij Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, vertrekt met ingang van 1 april a.s. De inwoner van Deventer is in eenzelfde functie benoemd bij Rabobank Salland. 

Loopbaan

Marco (44) werkt sinds 2014 bij de Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en heeft in de achterliggende periode verschillende management- en directiefuncties vervuld binnen andere lokale banken. Binnen Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland is hij begonnen als directeur Particulieren & Private Banking. Marco droeg de afgelopen jaren zijn steentje bij aan de samenvoeging van verschillende kantoren en ook middels een bestuursfunctie aan de Meppeler Uitdaging, een bedrijvennetwerk dat samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en lokale bedrijven tot stand brengt.

Trots

“Gevoelsmatig komt het nèt iets te vroeg, maar deze mooie kans wil ik niet aan mij voorbij laten gaan”, aldus Marco. ''Ik laat Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland met een trots gevoel achter. Het is een goed presterende bank met fijne klanten en klantgerichte medewerkers die kennis van zaken hebben én actief betrokken bij deze regio zijn. Dit is een actieve en groeiende regio qua innovatie, ondernemerschap, nieuwbouw en lokale leefomgeving. Ik ben vooral dankbaar dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren. Werken in mijn eigen woongebied is nieuw voor mij, met volop nieuwe kansen.''

Op korte termijn hopen wij de opvolging van Marco te kunnen communiceren. 

Meppel, 7-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn