Word jij lid van onze ledenraad?

ledenraad

Growing a better world together. Dat is de missie van de Rabobank. Dit doen we in Meppel, Staphorst en Steenwijkerland door klanten in hun financiële behoefte te voorzien door transparante, eerlijke en begrijpelijke dienstverlening. In het verlengde hiervan ontwikkelen we samen met leden, klanten en andere belanghebbenden initiatieven die onze lokale economie sterker maken en de leefbaarheid vergroten. We doen dat met kennis, ons netwerk en financiële middelen.

Vacatures ledenraad

De Rabobank is een coöperatieve bank en heeft een ledenraad. De ledenraad behartigt het belang van klanten en leden. De directie van de bank draagt de verantwoordelijkheid voor het realiseren van de ambities vanuit een collectief vastgesteld kader. Zij weet zich daarbij geïnspireerd door een actieve ledenraad en gestimuleerd door een lokaal betrokken raad van commissarissen.

De ledenraad bestaat uit 30 leden van de bank en is divers samengesteld. De ledenraad vertegenwoordigt de circa 20.000 leden van de bank. In 2018 ontstaan er vijf vacatures in de ledenraad van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. En daarvoor zoeken wij kandidaten. Daarom hebben we een profiel opgesteld, zodat we op een zorgvuldige manier kandidaten kunnen selecteren. Met dat profiel willen we ervoor zorgen dat er in de ledenraad een evenwichtige vertegenwoordiging is voor wat betreft geslacht, leeftijd, woonplaats, culturele achtergrond, et cetera.

Om het kandidatenprofiel even samen te vatten: wij zoeken specifiek leden uit de werkgebieden Staphorst en Steenwijkerland. En dan in alle leeftijdscategorieën vanaf 18 jaar. Voor Staphorst zoeken we leden uit de agrarische, MKB en particuliere sector en voor Steenwijkerland voor de MKB en particuliere sector.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Klik op de link onder dit bericht voor het uitgebreide profiel en een overzicht van de huidige ledenraadsleden. Je kunt je belangstelling voor 10 februari 2018 kenbaar maken via directie.mss@rabobank.nl. Om een beeld te krijgen bij jouw ervaring en aansluiting op het profiel vragen wij een CV en motivatie mee te sturen.

Profiel ledenraad (PDF)

Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, 25-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn