Praktische tips over duurzaam wonen en het voorkomen van cybercrime

19 juli 2022 13:37

Speciaal voor jou als klant van de coöperatieve Rabobank organiseerden we de afgelopen tijd 2 online uitzendingen gericht op belangrijke maatschappelijke thema's: het voorkomen van fraude én het verduurzamen van je woning.

Verzend het artikel per e-mail
Rabo KennisLokaal: platform voor delen en halen van kennis

Cybercrime event

Criminelen worden steeds slimmer en bedenken nieuwe manieren om je persoonlijke gegevens te ontfutselen. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat jij veilig je bankzaken kunt regelen. Het is belangrijk dat ook jij weet hoe je fraude en oplichting herkent.
Maar ken jij wel alle vormen van fraude? Wist je dat ook jongeren steeds vaker onbewust worden gebruikt als geldezels? En ken je de fraudes via betaalverzoeken en QR-codes al? Ook de oude 'bank aan huis fraude' is nog steeds actief.

Goed dus om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. De belangrijkste les vooraf: "Denk niet dat je niet interessant bent voor hackers, iederéén is interessant! Of je nu jong of oud bent.”

Lees hier ons online magazine Cybercrime met praktische tips en bekijk het cybercrime event terug.

Talkshow Duurzaam Wonen

Denk jij weleens over het verduurzamen van je huis, maar weet je niet waar of hoe te beginnen? Start dan vandaag nog jouw oriëntatie op de verduurzaming van je huis. Want met duurzame investeringen in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Je levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Tijdens deze talkshow maken wij je wegwijs in de wereld van verduurzaming. Ontdek welke stappen je neemt wanneer je je huis verduurzaamt.

Leer hier ons online magazine Duurzaam Wonen met praktische tips, handige links en bekijk de online talkshow terug.

Samen maken we Midden-Brabant duurzaam sterker

Wil je weten wat de samenwerkende Rabobanken in de regio Altena-Bommelerwaard, De Langstraat, Hart van Brabant, Oss-Bernheze, 's-Hertogenbosch en Omstreken en Tilburg en omstreken nog meer doen voor de regio? Bekijk dan hier de video.