Verhuizing kantoor Oisterwijk in voorjaar 2025

21 juni 2024 15:37

Vanaf medio juni 2025 zijn we in Oisterwijk te vinden op de Balbian Versterlaan 4a. Met deze verhuizing sluiten we de deuren van het pand aan de Burgemeester Verwielstraat 6 en betrekken we een nieuw te bouwen pand een klein stukje verderop op ca. 5 minuten lopen van het huidige pand.

Kantoor Oisterwijk verhuizing

We blijven dichtbij
Steeds meer klanten regelen bankzaken via de Rabo Bankieren App of via onze website. Het aantal bezoekers aan alle kantoren, zoals het kantoor in Oisterwijk, is de afgelopen jaren drastisch afgenomen. Als gevolg hiervan is een groot deel van onze vestigingen te groot en niet meer passend in de huidige tijd.

Dagelijkse bankzaken
Tegelijkertijd willen we als organisatie verduurzamen. Daarom maken we continu afweging of we een kantoor handhaven of op zoek gaan naar een beter passende locatie. Daarom verhuizen we naar een nieuw kantoor voor dagelijkse bankzaken. We kiezen er bewust voor om een kantoor met volledige dienstverlening voor klanten aan te houden midden in het centrum van Oisterwijk.

Nieuwe kantoor
Het nieuwe kantoor in Oisterwijk blijft een volwaardig advieskantoor voor klanten én een kantoor waar medewerkers kunnen werken. Dit kantoor heeft een compleet nieuwe look en feel. Open, transparant in een huiselijke sfeer. Met deze locatie ietsjes verderop blijven we dichtbij in Oisterwijk en de vertrouwde gezichten van de medewerkers van de bank verhuizen gewoon mee. Zodra de definitieve verhuisdatum bekend is, informeren we hierover.

Huidige kantoor
Op dit moment is nog niet duidelijk wat de bestemming van het oude pand gaat worden.

Rabo Samen Bankieren
Klanten die (tijdelijk) minder mobiel zijn door ziekte, ongeval, senioriteit of een lichamelijke beperking, bieden wij speciale ondersteuning via Rabo Samen Bankieren. Een medewerker bezoekt klanten in een vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp.