Online Cybercrime event

14 april 2022 19:09

Criminelen worden steeds slimmer en bedenken nieuwe manieren om persoonlijke gegevens te ontfutselen. Wij werken er hard aan om ervoor te zorgen dat jij veilig je bankzaken kunt blijven regelen. Het is dus belangrijk dat ook jij weet hoe je fraude en oplichting herkent. Misschien heb je er zelfs al mee te maken gehad.

Update service Berkel-Enschot

Vormen van fraude

Maar ken jij wel alle vormen van fraude? Wist je dat jongeren steeds vaker onbewust worden gebruikt als geldezels? En ken je de fraudes via betaalverzoeken en QR-codes al? Ook de oude 'bank aan huis fraude' is nog steeds actief. De wereld van cybercrime en fraude wordt steeds groter. Goed dus om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen.

De belangrijkste les vooraf: "Denk niet dat je niet interessant bent voor hackers, iederéén is interessant! Of je nu jong of oud(er) bent.

11 mei online webinar 'Hoe blijf je alert op fraude"

Als Rabobank willen wij onze klanten beter beschermen door het actief vergroten van kennis over online veiligheid en het aanleren van veilig (online) gedrag. Dat doen we op heel veel manieren en op 11 mei van 19.30 tot 20.30 uur organiseren wij dan ook een online event om iedereen bij te praten over alle ontwikkelingen op het gebied van fraude.

Annemarie Brüning (bekend van o.a. SBS6) gaat in gesprek met onze deskundige gasten:
· Gies Coppens, digitaal wijkagent Politie Oost-Brabant
· Daniël Verlaan, techjournalist bij RTL nieuws
· Gert-jan Poelman, Manager Fraud & Corporate Security bij Rabobank
· Esther Mieremet, projectadviseur privacy bij veiliginternetten.nl

Tijdens dit event nemen zij je mee in alle ontwikkelingen en krijg je allerlei tips en handvatten om nog alerter op fraude te kunnen reageren.

Schrijf je in!

Het webinar is op 11 mei van 19.30 tot 20.30 uur.

Aanmelden kan hier.

Goed om te weten: Het webinar wordt uitgezonden via de livestream van QBroadcasting. De link ontvang je kort voor de uitzending.