Opening Rabo Contactpunt Hilvarenbeek

17 februari 2021 16:25

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo App. Bezoek aan kantoren loopt sterk terug. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Om deze reden is besloten om het kantoor in Hilvarenbeek te sluiten en een paar deuren verderop een Rabo Contactpunt te openen.

Opening Rabo Contactpunt Hilvarenbeek

In augustus ontvingen klanten bericht over het kantoor aan Vrijthof 1 in Hilvarenbeek. Daarin lazen ze dat kantoor Hilvarenbeek aan het einde van het jaar verhuist. Het is zover!

Op 17 december opent het nieuwe Rabo Contactpunt Hilvarenbeek
Op 16 december sluiten de deuren sluiten aan Vrijthof 1 en wordt op 17 december het Rabo Contactpunt Hilvarenbeek aan Vrijthof 11 geopend.
Hier kunnen klanten op dinsdag en vrijdag op afspraak terecht voor vragen over hun dagelijkse bankzaken.

Klanten kunnen op afspraak ook terecht voor vragen over een hypotheek, financiële planning of een zakelijke financiering van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Afspraken kunnen gemaakt worden door te bellen naar (088) 722 66 00.

Mobiele Bankservice, onze service aan huis

Heeft een klant persoonlijke ondersteuning nodig omdat hij/zij minder mobiel is om naar ons kantoor te komen? In dat geval en als de coronamaatregelen het toelaten, komen de adviseurs van de Mobiele Bankservice graag bij de klant thuis. Zij ondersteunen de klant in hun eigen vertrouwde omgeving met hun bankzaken. Ook geven zij tips om financieel misbruik te voorkomen en tegen te gaan. Zo is de Rabobank altijd dichtbij en wordt bijgedragen aan een duurzame samenleving, zodat ook de klant de dagelijkse bankzaken zelf kan blijven regelen.