Openingstijden Rabo Contactpunt Hilvarenbeek

17 februari 2021 16:25

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of via de Rabo App. Bezoek aan kantoren loopt sterk terug. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld. Om deze reden is besloten om het kantoor in Hilvarenbeek te sluiten en een paar deuren verderop een Rabo Contactpunt te openen.

Opening Rabo Contactpunt Hilvarenbeek

Het Rabo Contactpunt Hilvarenbeek vind je aan het Vrijthof 11.

Hier kunnen klanten op dinsdag en vrijdag op afspraak terecht voor vragen over hun dagelijkse bankzaken. De tijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Klanten kunnen op afspraak ook terecht voor vragen over een hypotheek, financiële planning of een zakelijke financiering van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Afspraken kunnen gemaakt worden door te bellen naar (088) 722 66 00.

Mobiele Bankservice, onze service aan huis

Heeft een klant persoonlijke ondersteuning nodig omdat hij/zij minder mobiel is om naar ons kantoor te komen? In dat geval en als de coronamaatregelen het toelaten, komen de adviseurs van de Mobiele Bankservice graag bij de klant thuis. Zij ondersteunen de klant in hun eigen vertrouwde omgeving met hun bankzaken. Ook geven zij tips om financieel misbruik te voorkomen en tegen te gaan. Zo is de Rabobank altijd dichtbij en wordt bijgedragen aan een duurzame samenleving, zodat ook de klant de dagelijkse bankzaken zelf kan blijven regelen.