Rabo &Co op de mat én in de mailbox bij 1,6 miljoen leden

9 juli 2024 12:55

De nieuwste Rabo &Co is vanaf 9 juli beschikbaar. Leden ontvangen het magazine per post of e-mail.

jonge man laptop vensterbank

Rabo &Co is het ledenmagazine van Rabobank en staat vol met regionale verhalen van klanten en leden. In de zomereditie lees je o.a. over De Toekomst van Begraven. Natuurbegraafplaats Maashorst, die deel uitmaakt van Natuurbegraven Nederland, biedt een laatste rustplaats in de natuur. De plekken zijn niet alleen een stukje waardevolle natuur voor nabestaanden zijn, maar dragen ook bij aan de biodiversiteit in het gebied. In 2016 zaten er ruim dertig verschillende soorten broedvogels, nu zijn het er meer dan veertig.

Digitale Rabo &Co nieuwe features

In november ‘23 lanceerden we de eerste digitale Rabo &Co. De digitale Rabo &Co biedt dezelfde artikelen als in print maar met extra content zoals video, audio en doorlinks naar rabobank.nl. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om de digitale Rabo &Co verder uit te bouwen. Zo kan je nu ook zoeken op thema en is de navigatie nog makkelijker gemaakt.

Ontvang jij Rabo &Co al?

Als lid ontvang je Rabo &Co op de manier zoals jij dat wilt. Per post of per e-mail. In de RaboApp vraag je het lidmaatschap aan.

Zomereditie

Benieuwd naar de zomereditie van Rabo &Co? Bekijk het hier: raboenco.rabobank.nl