Ontwikkelingen Geldmaat en verhuizen dienstverlening kantoor Roermond

17 februari 2021 16:25

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat samen aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Dit betekent dat de geldautomaten van de genoemde banken plaats maken voor de geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatiger over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. En de automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde.

Ontwikkelingen Geldmaat en verhuizen dienstverlening kantoor Roermond

In het kader van deze landelijke herverdeling worden de automaten in ons kantoor aan de Willem II Singel in Roermond op korte termijn vervangen en op een andere locatie gesitueerd. Daarnaast regelen steeds meer klanten hun bankzaken via internet of de Rabo App. De coronacrisis heeft de digitale dienstverlening versterkt, zowel in gewenning als ook bewustwording van deze mogelijkheden. Door al deze ontwikkelingen hebben wij het besluit genomen onze dienstverlening vanuit kantoor Roermond met ingang van 1 juli te verplaatsen naar het kantoor in Herten.

Op deze pagina leest u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Automaten binnen straal van 200 meter en locatiewijzer Geldmaat

Binnen een straal van 200 meter van ons kantoor aan de Willem II Singel vindt u diverse mogelijkheden tot het storten en opnemen van geld:

een geld- en stortautomaat van Geldmaat (hoek Willem II Singel en ingang tunnel);een geld- en stortautomaat van Geldmaat bij Primera, Hamstraat 4;een geldautomaat in de Emile Seipgenstraat (achterzijde van TheaterHotel De Oranjerie).

Per 1 juli is de muntautomaat in Roermond niet meer beschikbaar. Graag verwijzen we u voor de muntautomaten naar de volgende kantoren: Heythuysen, Weert, Panningen,Venlo en Nuth.

Midden juli gaan de muntautomaten van Geldmaat open bij de Gamma en Karwei.

Kijk op www.locatiewijzer.geldmaat.nl voor een overzicht van alle geldautomaten van Geldmaat in Roermond en omgeving en de betreffende openingstijden.

Online bankzaken regelen via Rabo Internetbankieren en de Rabo App

Met Rabo Internetbankieren en de Rabo App kunt u nagenoeg al uw bankzaken op een veilige manier online zelf regelen. U vindt Rabo Internetbankieren op onze website, of u kunt de Rabo App downloaden op uw telefoon of tablet. In deze online omgeving kunt u waar en wanneer u wilt inzicht krijgen in uw bankzaken, chatten met onze medewerkers, (spaar)rekeningen openen, uw betaalpas (de)blokkeren, veilig en eenvoudig geld overboeken én meer.

Telefonisch contact met Rabo Klantenservice

kunt u nagenoeg al uw bankzaken telefonisch regelen. Neem hiervoor contact op met de Rabo Klantenservice via 0475-500 500. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Mobiele Bankservice en Rabo Geld Express

Bent u (tijdelijk) minder mobiel door ziekte, ongeval, senioriteit of door een lichamelijke beperking, dan is er voor u de Mobiele Bankservice. Een medewerker Dagelijkse Bankzaken kan u bezoeken met een duurzaam vervoersmiddel in uw eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Bijvoorbeeld voor het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van je bankzaken. Dit gebeurt bij u thuis tenzij een andere locatie beter past. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen of te storten. U kunt wel via Rabo Geld Express thuis geld laten bezorgen. Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken voor een adviseur aan huis, neem dan gerust contact met ons op via (0475) 500 500.

‘Videobellen’ en persoonlijk adviesgesprek – hypotheek en vermogen

Voor een oriëntatie- of adviesgesprek is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. U regelt het net zo gemakkelijk vanuit huis. ‘Videobellen’ is de oplossing als u persoonlijk contact met snelheid en gemak wilt combineren. U voert het gesprek via uw eigen computer of tablet, vanaf elke plek waar u online bent.

Afspraak op kantoor Herten

Wilt u toch liever langskomen op een van onze kantoren? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Herten (Schepersweg 111). U kunt hier dagelijks terecht van 9.00 tot 17.00 uur voor uw dagelijkse bankzaken. Zodra het coronavirus weer onder controle is, bent u hier uiteraard ook weer op afspraak welkom. Bijvoorbeeld voor een persoonlijk adviesgesprek over uw hypotheek of vermogen. Let op: in dit kantoor is het niet mogelijk geld op te nemen of af te storten.

Actief betrokken bij de regio

Als Rabobank Roermond-Echt blijven we ook op andere manieren actief en betrokken in deze regio. Bijvoorbeeld via de marktteams, het Coöperatiefonds en de Rabo ClubSupport Campagne waarmee we de verenigingen en stichtingen in deze regio financieel een duwtje in de rug geven.

We begrijpen dat deze verandering gevolgen kan hebben voor uw situatie. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.