Van woonhuis naar droomhuis!

17 februari 2021 16:25

Het kan niemand zijn ontgaan, de huizenmarkt staat nog steeds op zijn kop. De koopprijzen blijven stijgen en de krapte neemt alleen maar toe. Hierdoor kiezen veel huizenbezitters voor een investering in de eigen woning om het wooncomfort te verhogen of om hun huis te verduurzamen.

Van woonhuis naar droomhuis!

Daarnaast werken steeds meer mensen thuis en lijkt dit ook in de toekomst de norm te worden voor veel bedrijven. Hierdoor ontstaat behoefte aan extra ruimte om een goede werkplek te creëren. Heb je ook verbouwplannen maar nog geen idee hoeveel geld je kunt lenen? Of wil je weten hoe je kunt besparen door je huis duurzaam te verbeteren? Je huidige hypotheek verhogen kan een goede oplossing zijn als je geld nodig hebt voor de verbouwing of verbetering aan je huis. Maar hoe pak je dat aan? Wat moet je allemaal doen om dit te realiseren? Om antwoord te geven op deze vragen hebben we een video gemaakt. Onze Financieel Adviseurs vertellen je wat er allemaal komt kijken bij het verhogen van je hypotheek. Wat je mag verwachten van een adviesgesprek, welke kosten er komen kijken bij het verhogen van je hypotheek en hoe het Rabobank Hypotheek Dossier werkt. Stap voor stap.

YouTube

Vragen of een afspraak maken?

Heb je na het kijken van de video nog vragen of wil je een afspraak maken? Vul het online formulier in en wij bellen je voor een (telefonische) afspraak. Klik op de link voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt ook mailen naar financieeladvies.zuidlimburgwest@rabobank.nl of bellen naar 088-722 6 600.

We denken graag met je mee bij het realiseren van jouw droomhuis!

Meer informatie of afspraak maken