Wijziging dienstverlening kantoor Budel

17 februari 2021 16:25

Met dit bericht informeer ik u over het feit dat Rabobank de deuren van haar kantoor aan de Dr. Anton Mathijsenstraat in Budel niet meer zal openen. Het kantoor was al gesloten sinds het begin van de coronacrisis, maar blijft nu definitief dicht. Graag licht ik dit nader toe.

Keleifend sit amet lacus

Geldautomaten van Geldmaat

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat samen aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Dit betekent dat de geldautomaten van de genoemde banken plaatsmaken voor de gele geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten worden gelijkmatig over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. En de automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde.

Kijk op www.locatiewijzer.geldmaat.nl voor een overzicht van alle geldautomaten van Geldmaat in Budel en omgeving en de desbetreffende openingstijden. Hier vindt u ook meer informatie over de beschikbaarheid van sealbag- en muntrolautomaten.

Online bankzaken regelen via Rabo Internetbankieren en de Rabo App

Met Rabo Online Bankieren regelt u nagenoeg al uw bankzaken op een veilige manier online zelf. Via Rabo Online Bankieren op onze website, of u download de Rabo App op uw telefoon of tablet. In deze online omgeving krijgt u waar en wanneer u wilt inzicht in uw bankzaken, u chat met onze medewerkers, opent (spaar)rekeningen, (de)blokkeert uw betaalpas, boekt veilig en eenvoudig geld over én meer.

Telefonisch contact met Rabo Klantenservice

Ook regelt u nagenoeg al uw bankzaken telefonisch. Neem hiervoor contact op met de Rabo Klantenservice via 088 722 66 00. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Mobiele Bankservice en Rabo Geld Express

Bent u minder mobiel door ziekte, ongeval, senioriteit of door een beperking, dan is er voor u de Mobiele Bankservice. We bezoeken u graag in uw eigen vertrouwde omgeving. Bijvoorbeeld voor het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van uw bankzaken. Dit gebeurt bij u thuis tenzij een andere locatie beter past. Meer weten of een afspraak met een adviseur aan huis, neem dan contact met ons op via 088 722 66 00.

‘Videobellen’ en persoonlijk adviesgesprek – hypotheek en vermogen

Voor een oriëntatie- of adviesgesprek is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. U regelt het gemakkelijk vanuit huis. ‘Videobellen’ is de oplossing als u persoonlijk contact met snelheid en gemak wilt combineren. U voert het gesprek via uw eigen computer of tablet, vanaf elke plek waar u online bent.

Uiteraard ook welkom op kantoor

Wilt u toch liever langskomen op een van onze kantoren? Bijvoorbeeld voor een persoonlijk adviesgesprek over uw hypotheek of vermogen. Via de Rabo Klantenservice (088 722 66 00) plant u hiervoor een afspraak in. Kijk op rabobank.nl/lokale-bank/weerterland-en-cranendonck/ voor meer informatie en de openingstijden.

Actief betrokken bij de regio

Als Rabobank Weerterland en Cranendonck blijven we ook op andere manieren actief en betrokken in uw regio. Bijvoorbeeld via actieve participatie van Rabobank medewerkers in diverse maatschappelijke initiatieven en u ontmoet hen bij bijeenkomsten. Maar ook door ons Coöperatiefonds ter bevordering van leefbaarheid en Rabo ClubSupport waarmee we meer dan 500 verenigingen en stichtingen in onze mooie regio financieel een duwtje in de rug geven.

Ik begrijp dat deze verandering gevolgen kan hebben voor uw situatie.
Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Hans de Kinderen
Directeur coöperatieve Rabobank
Weerterland en Cranendonck