Wijziging dienstverlening kantoor Panningen

17 februari 2021 16:25

Per 1 december 2021 sluit Rabobank de deuren van haar kantoor aan de John F. Kennedylaan in Panningen. De dienstverlening vanuit het kantoor in Heythuysen blijft ongewijzigd.

Wijziging dienstverlening kantoor Panningen

Het bezoek van klanten aan onze kantoren is de afgelopen jaren sterk teruggelopen. Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App. Eenvoudig en snel, wanneer het hen uitkomt. Door de coronacrisis is deze ontwikkeling verder versneld.

Online bankzaken regelen via Rabo Internetbankieren en de Rabo App

Met Rabo Online Bankieren regelt u nagenoeg al uw bankzaken op een veilige manier zelf. Via Rabo Online Bankieren op onze website, of download de Rabo App op uw telefoon of tablet. In deze online omgeving krijgt u waar en wanneer u wilt inzicht in uw bankzaken. U chat met onze medewerkers, opent (spaar)rekeningen, (de)blokkeert uw betaalpas, boekt veilig en eenvoudig geld over én meer.

Telefonisch contact met Rabo Klantenservice

Ook kunt u veel bankzaken telefonisch regelen. Neem hiervoor contact op met de Rabo Klantenservice via 088 722 66 00. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:30 uur.

Geldautomaten van Geldmaat

We betalen steeds minder contant. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, werken ABN AMRO, ING, Rabobank en Geldmaat samen aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Dit betekent dat de geldautomaten van de genoemde banken plaats hebben gemaakt voor de gele geldautomaten van Geldmaat. Deze automaten zijn gelijkmatig over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. En de automaten zien er niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde.

Kijk op www.locatiewijzer.geldmaat.nl voor een overzicht van alle geldautomaten van Geldmaat in Panningen en omgeving en de desbetreffende openingstijden. Hier vindt u ook meer informatie over de beschikbaarheid van sealbag- en muntrolautomaten.

Mobiele Bankservice en Rabo Geld Express

Bent u minder mobiel door ziekte, ongeval, senioriteit of door een beperking, dan is er voor u de Mobiele Bankservice. We bezoeken u graag in uw eigen vertrouwde omgeving. Bijvoorbeeld voor het regelen van een volmacht, het wijzigen van een betaalpakket of uitleg over het online regelen van uw bankzaken. Dit gebeurt bij u thuis tenzij een andere locatie beter past. Meer weten of een afspraak met een adviseur aan huis, neem dan contact met ons op via 088 722 66 00.

‘Videobellen’ en persoonlijk adviesgesprek – hypotheek en vermogen

Voor een oriëntatie- of adviesgesprek is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. U regelt het net zo makkelijk vanuit huis. ‘Videobellen’ is de oplossing als u persoonlijk contact met snelheid en gemak wilt combineren. U voert het gesprek via uw eigen computer of tablet, vanaf elke plek waar u online bent.

Waardetransport

Bent u ondernemen en regelmatig met contant geld onderweg van of naar een automaat? Kies dan voor het gemak en de veiligheid van een waardetransporteur. U kiest zelf een (erkend) waardetransportbedrijf, waar u als ondernemer munten en biljetten kunt bestellen en afstorten. Denk aan incidentele grote bedragen, wisselgeld voor in de kassa of het afstorten van uw omzet.

Bekijk hier de mogelijkheden

Uiteraard ook welkom op kantoor

Wilt u toch liever langskomen op een van onze kantoren? Bijvoorbeeld voor een persoonlijk adviesgesprek over uw hypotheek of vermogen. Via de Rabo Klantenservice (088 722 66 00) plant u hiervoor een afspraak in. Kijk op https://www.rabobank.nl/vind-je-bank voor de locaties en de openingstijden.

Actief betrokken bij de regio

Als Rabobank Peel, Maas en Leudal blijven we ook op andere manieren actief en betrokken in uw regio. Bijvoorbeeld via actieve participatie van Rabobank medewerkers in diverse maatschappelijke initiatieven en u ontmoet hen bij bijeenkomsten. Maar ook door ons Ik doe met je mee fonds ter bevordering van leefbaarheid en Rabo ClubSupport waarmee we meer honderden verenigingen en stichtingen in onze mooie regio financieel een duwtje in de rug geven.

We begrijpen dat deze verandering gevolgen kan hebben voor uw situatie. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.